NetPayAsist | Network Paylaşım Asistanı

Bu sistemde birbirinize destek olarak kendinize ek gelir sağlayabilirsiniz Odemiş olduğunuz katılım ucretleri ile hem kendi kazancınızı hemde bu sisteme katılan katılımcıların kazancını sağlamış olursunuz.

14 ŞUBAT 2013 TARİHİNE KADAR STANDART UYELİK UCRETİZDİR

Bir duşunun:

Standart uyelik yaptırdınız ve 10 TL yatırdınız.
Bu ucreti tekrar geri kazanabilirsiniz. Bunu icin sadece sizin gibi duşunecek 4 arkadaşınızı yada 4 katılımcıyı sisteme dahil edin.
Sisteme Katılan Her uyenin Odediği 10 TL'den 2,5 TL'si Sizin Hesabınıza aktarılır
1. Kademe Alt uyelerinizden 2,5 TL gelir elde edeceksiniz toplamda 10 TL hesabınıza eklenmiş olacak.Boylece Sisteme Katılırken odediğiniz parayı geri almış olacaksınız.
Bundan sonrası daha kolay artık gelir elde etmek icin sisteme istediğiniz kadar uye davet edebilirsiniz.Her davet ettiğiniz uyeden 2,5 TL gelir elde edeceksiniz.

Sistem tamamen katılımcıların kendi rızaları ile katılmaları sonucu birbirimize yardım etmemiz anlamını taşımaktadır.

Sistem bukadarla sınırlı değil tabiki.
Şuan sadece 1. AltUyelerimizden Kazandık.

Sizin gibi sisteme uye olan katılımcılar yatırdıkları 10 TL'yi geri kazanmak isteyeceklerdir. Bunun icin onlarda 4 Katılımcı sisteme davet edeceklerdir.Sisteme katılmalarını sağladıkları her katılımcı sizin 2. Alt Uyeniz alarak kaydedilecektir. 2. Alt Uyelerinizin her birinden 2,5 TL gelir elde edeceksiniz.

Boylece her katılımcınızda 10 TL Toplam 4 Katılımcınız olduğu icin toplamda 40 gelir elde etmiş olacaksınız.

Artık hesabınızda 40 TL bakiyeniz var. Siz sadece 4 uye katarak hem yatırdığınız parayı geri aldınız hemde 40 TL gelir elde ettiniz.

Bu hesaplama minimum duzeyde olan hesaplamadır.
2. Kademe Alt uyenizin uyeleri sizin 3. Kademe alt Uyeniz olacak ve her birinden 2 TL kazanacaksınız.
3. Kademe Alt uyenizin uyeleri sizin 4. Kademe alt Uyeniz olacak ve her birinden 1 TL kazanacaksınız.
4. Kademe Alt uyenizin uyeleri sizin 5. Kademe alt Uyeniz olacak ve her birinden 0,6 TL kazanacaksınız.

40 TL size kucuk bir miktar olarak gorunsede her alt uye katılım ucretini geri kazanmak icin 4 uye kattığında toplam kazancınızı hesaplamak biraz zaman alabilir.

Ornek Kazanc Tablosu

BEN -10 TL yatırdım 4 uye sisteme dahil ettim
1. Kd. Alt Uyelerden 2,5 + 2,5 + 2,5 + 2,5 = 10 TL geri kazandım 4 uyem oldu
Her alt uyem de yatırdığı parayı geri kazanmak icin 4'er katılımcı ekledi.
Eklediği her uye benim "2. Kademe Alt Uye"lerim oldu. 2. Kd. Alt Uyeden
2,5+2,5+2,5+2,5 2,5+2,5+2,5+2,5 2,5+2,5+2,5+2,5 2,5+2,5+2,5+2,5 = 40TL tekrar kazandım
16 uyem daha oldu
Her alt uyesi 4 katılımcı daha ekledi ve 16x4 64 uyem daha oldu
3. Kd. Alt Uyenin her birinden 2 TL tekrar kazandım
her bir uyeden 2 TL kazandığımda
Toplam 128 TL daha kazanmış oldum
Hesabımda 10+40+128=178 TL birikmiş oldu

4. Alt uyeden 1 TL daha ve 5. Alt uyeden 0,6 TL daha kazandığımızı duşunursek
Toplamda 1048 TL Hesabımızda birikmiş olacak
Bu sadece sisteme 4 uye kattığımızda oluşan kazanc
Eğer Premium uyelik alırsak 6. ve 7. alt kademe uyelerden de kazanc elde edeceğimiz icin
Toplamda 3600 TL ye ulaşmak mumkun.

Odemelerinizi Kredi Kartı ile veya PAYPAL Hesabınız ile yapabilirsiniz.

REFLİ LİNK : TIKLAYINIZ

Refsiz Link : Tıklayınız