Merhaba arkadaşlar
Yeni keşfettiğimiz bir sistem bu size tanıtacağım sistem . 2 Gundur kullanıyorum ve tek birşey yapmıyorum 2 Gundur Toplam Kazancım Şu Saate Kadar 14.04 $
Oncelikle sistem nedir ?
Sistem bir reklam şirketidir . Gosterim başına reklamlarınızı sayar . Siteniz yada en azından ufak bir blogunuz olması gerek . Yoksa blogger'dan hemen acıp 4 5 adet konu ekleyebilirsiniz Benim bilgisayarım 7-24 Acık . Ve Kazancım Şuan cok cok iyi . Eğer 1 den fazla bilgisayarınız varsa jingling'i onlarada kurun . Kazancınızı katlayacaksınız .
Bu arada şirket odemelerini paypal ile yapmaktadır .
Peki Siteye Hit Nasıl Bulacagım ?
Siteye hit bulmanıza gerek yok . Kimsenin tıklamasınada gerek yok . Sitenizi ziyaret etmeleri yeter . Nasıl ziyaret edecekler derseniz buradada Jingling devreye giriyor Referansımdan uye olanlara 2.bir ozel program vereceğim kısa bir zamanda . Aşağıda hesabımdan bir goruntuyu gorebilirsiniz . Ayrıca odeme yapan şirket koklu ve sağlam bir firmadır . Alexa'sı gayet iyidir.
Oncelikle Siteye Bu Linkten Kayıt Oluyorsunuz Arkadaşlar
Jingling Download
Referanssız Olmak İsteyenler İcin : cpmfun.com
Daha sonra hesabınıza girip Manage Websites Kısmına Tıklıyorsunuz . Sitenizi bu kısımdan ekleyeceksiniz . En fazla 48 Saat İcinde Sitenizi Onaylıyorlar . Daha Sonra Ad Tags Kısmından Sitenize Reklam Alıp Sitenize Yerleştiriyorsunuz . Ve Jingling'i Calıştırıyorsunuz . Sitenize otomatik hit geliyor ve paranız surekli artıyor . Ben 1.5 Gun Tam 2 gun olmadı daha 14 $ gibi bir rakamı Buldum . Ayrıca şuan yeni bir program yazıyoruz . Jingling gibi olacak . Bittiği zaman başarılı olursa referansımdan uye olan tum uyelere dağıtacağım Kazancınızı 2x Yapabileceksiniz Boylece .
Sitenin Minimum Odeme Limiti 100 $ Dır . Her ay 1 Kez odeme yapar . Odeme Kanıtları Aşağıdadır .