Bildiğim sponsorların son durumlarını yazıyorum arkadaşlar, lutfen sizinde bildikleriniz varsa yazınki herkes yararlanabilsin.

Google Adsense: Kazanclar yawaş yawaş duştu gibi ama odeme yapıyor (TR) Cekle oduyor, cek bozmada ufak miktarlarda ucretler alınabiliyor. 100 doları gecince odeme alabiliyorsunuz.
www.google.com/adsense

Adbrite, Turkiyeye odeme yapıyor (ama cok kolay atabiliyor ve turkiyeden yeni uye kabul ediyormu bilmiyorum)
www.adbrite.com

Sedo, TR ye odeme yapıyor bankaya eft yada paypal ile oduyor.
www.sedo.com

Linkbuddies, iceride 200 dolarım var hala odeme yapılacak tarih temmuz 2005 gosteriyor. Herhalde yediler paramızı
www.linkbuddies.com

Oyna65.com Odeme yapıyor Banka hesabınıza yada paypala, dun 200 dolardan biraz fazla aldım paypal hesabıma.

Randevum.com , tıklama başına odeme yapıyor. Turkiyeye oduyor oranlar biraz duşuk ama iyi trafiğiniz varsa iş gorur.

Clickpara.net , denemedim. Odeme yaptığı soyleniyor oranlar cok duşuk geldi. Guvenilirmi derseniz bilemiyorum.

Turkeybride , cıkardığınız paralı uyelik başına 15 YTL oduyor. Banka havalesi ile 24 saat icinde paranızı alabiliyorsunuz. Paralı uyelik cıkarmak zor ama trafiğiniz varsa iş yapar. Odeme yapıyor + guvenilir
http://www.turkeybride.com/webmaster/

aklıma gelenler bunlar, eklemek istedikleriniz varsa DENEYEN arkadaşlar yazarsa iyi olur.

Bol Kazanclar