HitLeap Nedir;
Once yeni kullanıcıları ufaktan bir aydınlatalım, HitLeap iframe yontemi ile değilde diğer sitelerden farklı olarak doğrudan sitelere ucretsiz gunluk binlerce doğal hit gonderen dunyaca unlu ve milyonlarca kullanıcısı olan site hit ticareti merkezi olarak anılan 2008 yılından beri kesintisiz hizmet veren ucretli ve ucretsiz tum webmasterların kolayca kullanabileceği bir aractır, bir kere şunu bilin bir kullanmaya başladığınızda bir daha bırakamayacaksınız sistem cok basit calışır siteler kendi kendine tek bir popup pencerede acılır ve siz her beklediğiniz dakika icin puan kazanırsınız, kazandığınız dakikaları sitenize hit gondermek icin kullanabilirsiniz, en onemlisi dilerseniz sorf işi ile uğraşmayın bir iş yapmayın sadece oneri linkinizi sitelerde paylaşın referans olduğunuz uyelerin dakika kazancı kadar sizde 20% eşdeğer oranla dakika kazanın ve aracı olduğunuz uyelerin ucret odeyerek satın aldığı paketlerden buyuk gelir elde edin, HitLeap hakkında daha fazla ayrıntıya girmeye gerek yok sistemin kullanımı oldukca basit ve ucretsizdir ama ben yeni katılacaklar icin aşağıda en ince ayrıntısına kadar site kullanımı hakkında tum bilgileri verdim.
Uye ol:
Ref'den uye olursanız sevinirim
Refli
Refsiz
Neden HitLeap Kullanmalıyım;
Bunun nedenini HitLeap kullanmaya başladığınız anda anlayacaksınız, ama ben yinede kısa bir ozet geceyim.
1. Alexa sıralamanıza 1 ay sonra bakın, şaşıracaksınız gozlerinize inanamayacağınız.
2. Hitler doğal yollardan geldiği icin arama motorlarında siteniz ust sıralara cıkacak.
3. Kullanımı ucretsizdir ama dilerseniz bekleme yapmadan ucuza ucretli hit alabilirsiniz.
4. Satış ortaklığı proğramından yuksek miktarda gelirler elde edebilirsiniz.
5. Tavsiye adresinizle uye olan kullanıcılar dakika kazandıkca sizde kazanırsız.
HitLeap Hesabı Acma HitLeap'a Uye Olma Anlatımı;
İlk başta benim belirttiğim adresi tıklayın ve acılan sayfada sağ tarafta bulunan E-mail alanına e-posta adresinizi, Username alanına kullanmak istediğiniz kullanıcı adınızı, Password alanınada kullanmak istediğiniz şifreyi girin ve sisteme uye olmak icin SING UP butonuna tıklayın, bu işlemi bitirdikten sonra e-posta adresinize gelen aktivasyon linkini tıklayıp hesabınızı aktif hale getirin, ardından sisteme giriş yapmak icin sitedeki Log in butonuna tıklayıp bilgilerinizi girip sisteme giriş yapabilirsiniz.
Overview Kazanc ve İstatistik Sayfası
Overview sekmesi sizin ayrıntılı istatistik kayıtlarınızı gosteren sayfadır, bu sekmedeki Minutes sayısı hesabınızdaki kullanılabilir dakikayı belirtir, Cash ise kazandığınız (euro) miktarıdır bu miktar 5.00 olduğunda veya gectiğinde dilerseniz Cash yazısının altındaki Withdrawal pending butonuna tıklayıp acılan sayfaya Paypal adresinizi girip biriken ucretin hesabınıza aktarılmasını talep edebilirsiniz, odemenin işlenmesi 7 gun kadar surebilir, ayrıca belirtmek isterimki ben Paypal hesabıma odeme aldım bir ara odeme kanıtı olarak ekran goruntusu resmini paylaşabilirim.
My Websites Benim Sitelerim Yani Site Ekleme ve Duzenleme Alanı
Bu sekme kazandığınız dakikaları sitenize hit gonderme işlemi yapmak icindir, sitenize hit gondermek icin once sitenizi eklemeniz lazım bu işlem icin Submit website into the Traffic Exchange butonuna tıklayın, WEBSITE ADDRESS buraya hit gitmesini istediğiniz sitenin adresini yazın, VISIT DURATION burada sitenize giden ziyaretciler kac saniye beklesin diye soruyor, bu zamanı siz VISIT DURATION yazısının hemen altındaki imleci sağa sola oynatarak keyfinize gore ayarlıyabilirsiniz, orneğin bir youtube video linki paylaşıyorsanız bu sureyi en yuksek seviyeye getirin ki videonun izlenme sayısı artsın cunku 20 saniyelik bir goruntulemede video izlenme oranı videonun artmayabilir, son aşama TRAFFIC SOURCE bu kısım seo acısından onemli burada sitenize giden hitler hitleap adresinden mi geliyor gibi mi yoksa anonim olarak mı gozuksun diye soruyor eğer Premium uyeliğiniz varsa Anonymous Source seceneğini yoksa hitleap.com şıkkını işaretleyin ve Submit for Review butonuna basın, hesabınızda dakika varsa az sonra sitenize hit gitmeye başlayacaktır.
Traffic Exchange Dakika Puanı Yani Kredi Kazanma Sayfası
En onemli alan yani dakika kazanma sayfası, bu alana gelerek sadece Start Traffic Exchange butonuna tıklayın, tıklama işlemini gercekleştirdiğinizde yeni bir sekme acılacak işte o sekmedeki siteler HitLeap sayfasındaki her geri sayımda değişecek ve siteler otomatik değiştikce puan kazanacaksınız, sorf işlemini dilediğiniz kadar devam ettirin saatlerce, gunlerce fark etmez ama puan kazanmakmak istiyorsanız iki sayfanında acık kalması gerekli, ayrıca Using HitLeap Viewer butonunu tıklayıp hit botunu indirip bilgisayarınıza kurarak puan kazanma sistemini 20% arttırabilirsiniz yani 100 dakika kazanmanız gerekirken 120 dakika kazanırsınız.
Referrals HitLeap'a Sizin Aracı Linkinizle Uye Olanlar ve Bu Uyelerden Elde Ettiğiniz Kazancları Gosteren Sayfa;
Tavsiye adresinizden HitLeap'a uye olan kullanıcıların kazandıkları dakika kadarda siz 20% oranında dakika kazanırsınız ve aldıkları ucretli paketlerin 20% oranıda satış ortaklığı yaptığınız icin otomatik olarak hesabınıza aktarılır yani bu sayfada Referans olduğunuz uyelerin size sağladığı tum kazancları ayrıntılı bicimde gorebilirsiniz, lutfen buraya dikkat edin To refer people, give them this link işte bu yazının altında sizin icin ozel uretilmiş bir adres bulunmakta bu adresi kopyalayıp forumlarda, sosyal ağlarda v.b. sitelerde paylaşarak HitLeap'a referans adresinizden uye kazandırırsanız tavsiye adresinizle sisteme uye olan kullanıcıların her kazancının 20% si kadarda siz dakika kazanırsınız ve kullanıcı ucretli hesaba gectiğinde odediği ucretin 20% payını satış ortaklığı yaptığınız icin siz alırsınız yani para kazanırsınız.
Buy Ucretli Hit Paketi ve Premium Uyelik Satın Alma
Ben siteme ucret odeyip hit almak istiyorum diyenler icin oluşturulmuş alan, bu alandan Paypal hesabınız ile ucretli hit veya premium uyelik satın alabilirsiniz.
Uye ol:
Ref'den uye olursanız sevinirim
Refli
Refsiz
Odeme kanıtları: