www.greencardturkiye.net
Ortaklık sistemine uye olarak yuksek oranda komisyon kazanabilirsiniz.
Kazandığınız komisyonlar her ayın 1-5 arasında hicbir kesinti ve gecikmeye uğramadan hesabınıza aktarılır.

Onerdiğimiz bu satış ortaklığının amacı, sitemizin nitelikli Turkce iceriğe sahip web sitelerinde gorunurluğunu artırmak; boylelikle marka bilinirliğini yukseltmek; Sitenizde mevcut reklam alanlarımıza (banner) tıklayarak gelen ziyaretcilerin sitemizden Greencard başvurularını yapmaya teşvik etmek ve sitemizden yapınlan başvuruları artırarak bunu sağlamaya katkıda bulunan partner siteleri, kazancımıza ortak etmektir

YUKSEK SATIŞ ORTAKLIĞI KOMİSYONU

Web Sitenizde yayınladığınız mevcut reklam alanlarımızdan bize gonderdiğiniz kullanıcıların yapacağı Greencard başvurularından, hizmet bedelinin ( 40 YTL ) %10' u ile %30 u arasında yuksek komisyon ucreti kazanacaksınız

1 - 100 KAYIT İCİN KAZANILACAK KOMİSYON : % 10
101 - 200 KAYIT İCİN KAZANILACAK KOMİSYON : % 15
201 - 300 KAYIT İCİN KAZANILACAK KOMİSYON : % 20
301 - 500 KAYIT İCİN KAZANILACAK KOMİSYON : % 30

ODEMER NASIL YAPILIYOR ODEMELERİMİ GOREBİLİRMİYİM?

Odemeler partner yonetim panelimize uyeliğinizi takip eden her ayın 1-5' i arasında kayıt formunda belirttiğiniz banka Hesabına EFT ile aktarılır, odeme sırasında herhangi bir şekilde masraf komisyon vs. kesilmez . Banka hesap bilgilerinizi istediğiniz zaman Partner Yonetim Panelinden guncelleyebilirsiniz.

Odemelerinizi yonetim panelinden, tum ayrıntıları ile ( başvuru tarihi, odeme tarihi, Tutar, yuzdelik pay, kazanc, toplam kazanc ) takip edebilir, odeme tarihini ve odemenizin yapılıp yapılmadığını gorebilirsiniz.

www.greencardturkiye.net