Guvenli Odeme Yapan PTC ve Anket Siteleri 2017
Odeme yapan PTC tıkla - kazan siteleri.
EN FAVORİ 3 SİTE
1- CLİXSENSE PTC VE ANKET SİTELERİNİN KRALI
Yaklaşık 5 yıldır uyeyim, son yıllarda yeni sistemleriyle daha cok kazandırıyor. Hem reklama tıklayarak kazandırırken hem de anket, task, offers gibi farklı kazanc yontemleriyle cok kazandıran site durumunda. Gunluk 5-10 kazanmak cok kolay. Bu sistemi kacırmayın derim. %100 guvenli En az odemesi 8 dolar, gold uyelik ise sadece 17 dolar
Clixsense ile nasıl para kazanabilirsiniz.
1- Reklamlara tıklayarak
2- Alt uye referans tıklamalarından kazanarak
3- Task yani gorevlerden cıkan anketlerden gunluk 5 dolara yakın para kazanabilirsiniz
4- Offers bolumundeki gunluk anketlerden para kazanabilirsiniz anket başına ortalama 1 - 5 dolar
5- Adpriz bolumundeki boşluklara tıklayarak ceşitli miktarda paralar kazanabilirsiniz.
UYE OLMAK İCİN TIKLAYIN
2 - NEOBUX - ANINDA ODEME YAPAN GUVENLİ SİTE
5 yıldır uyeyim 1100 dolar kazandım. Uye olmayan kalmasın.
Neobux'tan nasıl kısa surede kazanılır:
1. Tıkla kazan sistemiyle gunluk reklamlara tıklayarak,
2. Reklam sonrası ADPRİZ'e tıklayarak Golden uyelik ya da para kazanma şansı elde edebilirsiniz. Biz golden uyelik kazandık. Biraz sabır gerekiyor. (kanıtı aşağıdaki resimde)
3. En favoru yeniliklerden olan MİNİJOBS ile yani gorevli anket sistemiyle gunluk 5 dolara kada para kazanabilirsiniz. Son aylarda en favori kazancım minijobs anketleridir. Gunluk 5 dolar bile kazanabilirsiniz.
4. Offers bolumundeki anketlerden para kazanabilirsiniz
5. Arkadaşlarınızı uye yapıp onlarında tıklamalarından kazanabilirsiniz.
6. Referans uye kiralayarak yani yatırım yaparak kazanclarınızı coğaltabilirsiniz.
Hesabınızda biriken paraları PAYPAL ya da PAYZA hesabına aktarıp en az odeme sınırına ulaşır ulaşmaz anında hesabınıza cekebilirsiniz. İyi kazanclar
Ben uye oldum ve kazanmaya devam ediyorum. Siz de uye olun ek gelir elde edin.
UYE OLMAK İCİN TIKLAYINIZ
3- BERUBY İLE ALIŞVERİŞ YAPARKEN KAZANIN
Yeni reklam platformu Beruby ile hem alışveriş yaparken kazanın hem yonlendirilmiş sitelere uye olurken kazanın hem de arkadaşlarınız davet edin kazanın. En az odemesi 1 TL olan bu sistemde odemelerinizi paypal hesabınıza cekebilirsiniz UYE OLMAK İCİN TIKLAYIN
4. NAPOLYON % 100 ODEME YAPAN TURK ANKET VE MAİL SİTESİ - ODEME KANITLI
% 100 guvenli mail ve anetlerden kazandıran reklam sitesi Napolyon.com kazandırmaya devam ediyor. Mail oku kazan sistemiyle para kazandıran daha once Super Teklif olan şimdi yeni ismiyle Napolyon olarak kazandırmaya devam ediyor. Uye olur olmaz profil bilgilerinizi doldurunca 10 TL kazanıyorsunuz. Hergun anket gonderiyor anket başına 1-5 TL kazandırıyor. Ayrıca alt uyeleriniz arttıkca her uye icin 60 Kuruş kazanırsınız. Yaklaşık 10 yıldır odemelerini duzenli yapan Napolyon ekibine Teşekkurler. En az odemesi 100 TL. UYE OLMAK İCİN TIKLAYIN
NAPOLYON.COM ODEME KANITI
Ayrıntılı para kazandıran siteler icin www.paratv.webnode.com.tr adresini ziyaret edin