Referansımdan gelen herkes ister skype ister oyun uzerinden bana yazabilir herturlu yardımı yaparım. oyundan chat kısmından turkey den bana yazmanız yeterlidir.
MARKET GLORY
Merhaba arkadaşlar bugun size ileride epey kazandırıcak bi sistemden bahsedicem. Oyunu oynaması zevkli ve parayı kazanmak dahada zevkli
Oncelikle uyelik işlemleriyle başlayalım (LUTFEN REFERANSIMDAN KAYIT OLUN) ;
REFERANSIMDAN KAYIT OLMAK İCİN LUTFEN BU YAZIYA TIKLAYIN
Oncelikle oyuna uye olduktan sonra karşınıza boyle bi goruntu gelecektir
Bu ekran geldikten sonra work bolumune girelim ve gunluk işimizi yapalım. Bu işi 24 saatte 1 yapabiliriz ve 8 dakika surer.
İlk başta sut sağma işiniz vardır. Ben onceden yaptığım icin bende gozukmuyor. Work Now'a basarak işe başlayabilirsiniz.
Gunluk işinizi yaptıktan sonra Fight bolumune gelin ve listedeki Refferal Fight tuşuna basınız.
Karşınıza boyle bi goruntu gelicek. Burda trainer adında birisi var Buna kaybedilmiyor yani surekli siz kazanıyorsunuz. Gunluk 10 kere dovuşebiliyorsunuz. 8 Dakikada bir dovuş hakkınız oluyor ve 10 dovuşun sonunda 1.20 TRY kazanıyosunuz.
Attack dedikten sonra sizin ve rakibin envanter bilgilerini iceren bi pencere gelecektir. Bu pencerede Attack Now yazısına basıyoruz ve aynı sayfa tekrar geliyor ardından tekrar Attack Now diyoruz ve dovuşu başlatmış oluyoruz.
8 Dakikanın sonunda kazandığımız para vs. herşey hesabımızda oluyor. Ve tekrar aynı işlemleri uygulayabiliyoruz. Gunde 10 kere yapın bunu arkadaşlar.
Evet arkadaşlar başlangıc rehberimizin sonlarına gelmeye başladık. Ama birşey daha oğretmem lazım. Oyun aynı gercek dunya gibi para değerleri değişiyor.
Market--->Financial Market bolumunden TRY'leri Golda ardından Gold'ları ise Euro'ya cevirip para kazanma işlemini ozetlemiş oluyoruz. Yani eurolar geliyor paypal veya kredi kartınıza.
Başlangıc rehberinin sonuna geldik. Dediğim gibi eğer size yardımcı oldugumu duşunuyosanız referansımdan kayıt olun ve bir teşekkuru cok gormeyin.
ORTA DUZEY REHBERİ COK YAKINDA !
Odeme Kanıtı
Buda cektiğim diğer 2 para
REFERANSIMDAN KAYIT OLMAK İCİN LUTFEN BU YAZIYA TIKLAYIN
Refsiz uye olmak icin tıklayın