Arkadaşlar bu gece g-mail uzerinde gezinirken Google hesabınızı kurtarma isteğiniz isimli bir mail aldım. Boyle bir şeyi yakın zamanda yaptığımı hatırlamıyorum yani gecenlerde şifre sıfırlayacağım zaman Google hesabım uzerinden yapmaya calışırken bir bağlantı yolladım ama bu o mu bilmiyorum. Bağlantı Google'dan gelmiş gibi gozukmuyor başta dolandırıcı scam gibi gozukuyor 2 aşama doğrulama ile ilgili gorseli bırakıyorum anlarsınız zaten ben de tıkladım benim 2 aşamalı doğrulamam zaten var cidden kaldıracaklar mıdiye tıklayın dedikleri linke sanırım tıkladım ona da emin değilim. Defalarca kez şifre değiştirdim iki aşamalı doğrulama actım yeniden. Bağlantı beni Samsung internete yonlendirdi oturum acın butonuna bastım benden şifre istedi ve sanırım o linkten kodla şifre yeniledim bu konuyu forumda arattım ve benden once bir arkadaşa eğer linke tıklayıp hesap bilgisi girdiysen gitmiştir yazısını gorunce panik oldum yaptığımdan da emin değilim ya da hatırlamıyorum ama inanın bir şeyler oldu şimdi o link uzerinden hem Google hesabım hem Samsung Account hesabım hem telefonum Google'a bağlı her hesap tehlikede mi hesabı bırakıp her şeyi temizleyip format mı atmalıyım yardımcı olun kalbim sıkışıyor cok sinir bozucu bir durum. Ne yapmam gerekiyor.

Dosya Ekleri Screenshot_20230725_034041_Gallery.jpg 72,2 KB · Goruntuleme: 17