****************JİNGLİNG YENİ SURUM CIKTI TIKLAYIN***************
BU KONU ANLATIMI İCİN GUNLERCE UĞRAŞTIM. DAHA COK KAZANMAK ADINA BİR SURU TEST YAPTIM. REF UYEM OLMAYI COK GORMEYİN. LİNKİMDEN UYE OLURSANIZ HER KONUDA YARDIM EDEBİLİRİM. REF UYEM OLUN EMİN OLUN KARLI CIKACAKSINIZ TIKLAYIN
*****Ankette hic kazanmıyorum diye oy veren arkadaşlar pm atarsanız yardımcı olabilirim. herkes kazanıyor sizde kazanabilirsiniz. :
BU KONU ANLATIMI İCİN GUNLERCE UĞRAŞTIM. DAHA COK KAZANMAK ADINA BİR SURU TEST YAPTIM. REF UYEM OLMAYI COK GORMEYİN. LİNKİMDEN UYE OLURSANIZ HER KONUDA YARDIM EDEBİLİRİM. REF UYEM OLUN EMİN OLUN KARLI CIKACAKSINIZ TIKLAYIN
Lienscash Nedir?
Lienscash linklerinizi kısaltarak sizin para kazanmanızı sağlayan bir sitedir. Bu sayede kısalttığınız linke her tıklandığında da siz para kazanırsınız. Bu site 1000 tıklanma başına 0,1 ile 0,7 Euro arası kazanc sağlıyor. Bu 1000 tıklamayı da vereceğim program ile otomatik olarak yapacaksınız.
Lienscash Hangi Ulkelere Odeme Yapıyor?
Site her ulkeye odeme yapıyor.
Lienscash Hangi Sisteme Odeme Yapıyor?
Odemenizi Paypal ile alabilirsiniz.
Lienscash Hangi Ulke İcin Ne Kadar Para Oduyor? Ne Kadar Kazanabilirim?
Lienscash ulkelere gore kazanma oranları icin tıklayın
Lienscash Paramı Ne Kadar Surede Oder?
Paranız en fazla 7 gun icinde Paypay hesabınıza aktarılır.
Lienscash İle Nasıl Daha Hızlı Kazanırım?
Lienscash ile daha hızlı kazanmak istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulayın.
Lienscash Bot Kullanırken Ban Yememek İcin Neler Yapmalıyım?
Oncelikle surekli yeni linkler kısaltın. Aylık yaklaşık 100-150 olsun link sayısı.
Bot a eklediğiniz linklerin hit sayısı 400-500 e ulaşınca bottan silin ve yeni linkler ekleyin.
Arada eski linklerinizi bot a tekrar ekleyin.
Linklerinizi sosyal paylaşım sitelerinde de paylaşmayı unutmayın.
Jingling(bot) nedir?
Jingling otomatik hit alışveriş botudur, karşılıklı hit takası denilebilir.
lienscash geri dondu linkler calışıyor
Lienscash Uyelik İcin Tıklayın
BOT İCİN TIKLAYIN
VDP/VPS kullanan arkadaşlar eğer linkler surekli kırmızıya donuyorsa aşağıdaki adımları takip edin.
1.Internet Explorer'ı acın.
2.Araclar menusunu ve Internet Secenekleri'ni tıklatın.
3.Guvenlik sekmesinde Ozel duzey duğmesini tıklatın.
4. Tum ayarları etkinleştirin(Enable) tek tek. (internet-local internet -trusted sites-restricted sites)
5.Mukemmel artık jingling sorunsuz calışıyor.
Eğer tekrar sorun cıkarsa
http://*.cnzz.com
http://*.linezing.com
http://*.spiritsoft.cn
linkleri guvenilir linkler kısmına ekleyin
15 € sınırına ulaşınca hemen odeme alabilirsiniz ayrıca botta calışıyor.
20 kusur gundur bir suru şey denedim. botu cok karıştırdım. En iyisi bu ayar cıktı. Aşağıdaki ayarlara iyi bakın bu yontemle gunluk kazancımı 1.3-1.5 euro ya cıkardım. ref uye olmayı cok gormeyin lutfen gunlerce nasıl daha cok kazanacagım konusunda denemeler yapıp sizle paylaştım. teşekkur ederim.tıklayın
ODEME KANITI
kanıt 1 icin tıklayın
kanıt 2 icin tıklayın
kanıt 3 icin tıklayın
BOTUN(JİNGLİNGİN) ŞİMDİYE KADAR YAPILMAMIŞ EN AYRINTILI ANLATIMI İCİN TIKLAYIN
AYRICA LİENSCASH KONUMU İNCELEMENİZİ TAVSİYE EDERİM TIKLAYIN
2. BOT
2. BOTU İNDİRMEK İCİN TIKLAYIN
alternatif link : https://www.dropbox.com/s/dvz6waznllzsqus/liuliangbao_7146.exe
2.kutucuğa tıklayın yeni bir pencere acılacak.
işlemleri sırasıyla yapın. bot sayıyor ancak jingling e gore cok yavaş isteyenler deneyebilir.
VPS almayı duşunen arkadaşlara ucuz fiyattan vps ayarlayabilirim.