merhabalar foruma bu gun katıldım ben 2005 ten bu yana bir cok deneme yanılma yoluyla para kazanmaya calışmış biriyim bir cok forumu inceleyip binlerce siteye uye oldum bu gune kadar kazandığım parayı toparsanız 500 dolar yoktur o kadar cok boş vaatte bulunan arkadaşlarımız varki artık anlamıyorum amacları ya kendi satış ortaklığından para kazanmak icin kitaplar falan satıyorlar, yada bloglarına sitelerine tekil ziyaretci coğaltmak icin uğraşıyorlar. Hic kimse ya bunu okuyanların bir kısmı deneme yapar boşuna adamlara uğraştırmayalım demiyor bana gore para kazanmak icin ptc de sağlam siteler, ankette sağlam siteler, olursa kazanırsınız binlerce site var uye olmakla bitiremezsiniz kitap bile satın aldım 273 firma adresi vardı bir mail acıp hepsine uye oldum 2011 de inanın sadece 10 tane anket gelmiştir coğu sitede sadece profil anketlerini doldur duk oyle kaldı en guzel kazanma sistemi adsense onun icinde ziyaretciniz ve tıklamalarınızın guzel olması lazım değilmi...

birde gecenlerde umys olarak bilinen sitede gercekten odeme yapıyorlar. bu sitede refsiz uye olamıyorsunuz zaten link verecem arkadaşlar inceleyin yaparım diyen arkadaşlar iyice duşunmenizi tavsiye ederim kararınızı verdikten sonra inanılmaz paralar kazanabilirsiniz..

incelemek icin tıklayın

http://www.umys.org/?ref=mhe001

hem uye olabilmeniz icin link hem inceleyebilirsiniz zaten videoyu izlemeden uye olamazsınız....

Odemeyi yapıyorlar cok şukur ama iş calışana gelir sağlıyor