arkadaşlar sitede surekli aktif olma koşulu yok sadece siteye uye olun (uye olunca zaten 1 TL hesabınıza direk yatıyor) ve sitede alışverişlerden kazan reklamlardan kazan sitelere kayıt ol kazan sayfa gez kazan gibi yerler var oralardan kazanabilirsiniz

Ama benim anlatacağım şu ki siteye uye olun ve sadece uye getirin başka hicbir şeye karışmayın cunku zaten uye olan internet alışverişini o site uzerinden yaparak para kazanacaktır ve o kazanırken sizde kazanacaksınız..

Kısaca ozetlemek gerekirse orneğin benim getirdiğim referansım ( HER BİR REFERANS GETİRDİĞİNİZDE 0.5 TL KAZANACAKSINIZ) site uzerinden alışveriş yaptı diyelim (site hesabınıza yuzde 20 lere varan komisyonu geri iade edilecek) atıyorum 100 TL lik alışveriş yaptı benim referansıma 20 TL gelicek ve banada gelicek parada 10 TL dir...

Yani kılınızı bile kıpırdatmadan sadece internette alışveriş yapan arkadaşları alt uyeniz yapın ve gelsin paralar

Unutmadan referansın referansındanda kazanıyorsunuz

siteden 1-2 site ziyaret edip odeme talep edebiliyosunuz 3 iş gunu icinde paypal hesabınıza yatıyo

link : http://tr.beruby.com/promocode/umgm4u

NOT ayrıca sitede ziyaret edip 0.02 kurus veren uye olup 0.50 tl vericek teklifler mevcut 1 ini yapın anında odeme talep edebiliyosunuz