Merhaba arkadaşlar sizlere tanıtacağım sitenin adı Genius Capital Limited. Bu site 20.08.2013 tarihinde acılmıştır ve acıldığı gunden itibaren yaklaşık 21 Bin uyesinde anında odeme yapmaktadır. Site butun hyip monitorlerinde Paying durumdadır. BURAYA tıklayarak kontrol edebilirsiniz.
Sitenin odeme planları aşağıdaki şekildedir.
Plan 1: GCL Starter
Gunluk Kazanc % 2 Kazanc
Yatırım Gun Suresi 15 İş Gunu
Yatırım Geri Donuş %30
Anapara İadesi Var
Anında Cekim Evet
Minimum Yatırım 10 $
Maksimum Yatırım 10.000 $
Plan 2: GCL Regular
Gunluk Kazanc % 2.5 Kazanc
Yatırım Gun Suresi 30 İş Gunu
Yatırım Geri Donuş %75
Anapara İadesi Var
Anında Cekim Evet
Minimum Yatırım 500 $
Maksimum Yatırım 50.000 $
Plan 3: GCL Advanced
Gunluk Kazanc % 3 Kazanc
Yatırım Gun Suresi 60 İş Gunu
Yatırım Geri Donuş %180
Anapara İadesi Var
Anında Cekim Evet
Minimum Yatırım 1000 $
Maksimum Yatırım 100.000 $
GCL UYELİK İCİN TIKLAYINIZ
Sisteme yatırım yaparken karşınıza Birleşik Oranı Cıkacak. Bilmeyen arkadaşlar icin Birleşik Oranı aşağıda basit bir şekilde anlatmak istiyorum.
- Birleşik Oranda %0 işaretlerseniz, gunluk kazancınızın %100'u withdraw balance'nize duşecektir.
- Birleşik Oranda %25 işaretlerseniz, gunluk kazancınızın %25'i yatırımınıza %75'i ise withdraw balance'nize duşecektir.
- Birleşik Oranda %50 işaretlerseniz, gunluk kazancınızın %50'si yatırımınıza %50'si ise withdraw balance'nize duşecektir.
- Birleşik Oranda %75 işaretlerseniz, gunluk kazancınızın %75'i yatırımınıza %25'i ise withdraw balance'nize duşecektir.
- Birleşik Oranda %100 işaretlerseniz, gunluk kazancınızın %100'u yatırımınıza duşecektir.
ODEME YONTEMLERİ
Perfectmoney
Solidtrustpay
Egopay
Okpay
- GCL sisteminden minimum para cekme miktarı sadece 1$ arkadaşlar.
- Odemeler otomatik ve anında yapılmaktadır. Aşağıda sizlere odeme kanıtımı ve odeme zamanımı gosteren resimleri gorebilirsiniz.
- Dikkat etmeniz gereken bir nokta sisteme uye olurken bir PIN kodu belirleyeceksiniz. Bu PIN kodunuzu unutmayın para cekimi yaparken bu kod sizden istenecektir arkadaşlar.
- Sistemden Referans kazancı %5 'dir. Her turlu yardım icin bana buradan veya Skype adresimden ulaşabilirsiniz.
REFLİ LİNK: TIKLAYINIZ
Refsiz Link: Tıklayınız
ODEME KANITIM: Uzerlerine tıklayarak gorebilirsiniz.
Ekli dosyayı goruntule 6406
Ekli dosyayı goruntule 6407