Merhabalar kardeşlerim ve abilerim. Bugun Facebook Turkiye tarafından yaklaşık 1 sydır hesabım kapatıldı ve acmıyorlar. Hesabınız Facebook Topluluk Standartları'nı ihlal ettiği icin kalıcı olarak kapatılmıştır. Hicbir koşul altında hesabınızı yeniden etkinleştiremeyeceğiz. Deniliyor fakat haksızlık etmedim dolandırıcılık etmedim veya hırsızlık etmedim sapıklık etmedim hic bir şekilde kotu amaclı bir şey yapmadım. Facebook Turkiye işine gelen hesabı acıyor işine gelmeyeni acmıyor şimdi onerileriniz nelerdir? Nasıl şikayet edebilirim en yetkililerine nasıl ulaşa bilirim lutfen ? Yardımcı olun takipcim 10 binin uzerinde bir hesaptır ve sadece sozler paylaşıyorum geceleri artık gozume uyku girmiyor. Haftalardır facebook Turkiye'ye mesaj yolluyorum bir kere actılar 24 saat icerisinde geri kapattılar. Bunların nedeni nedir ? Amac dalga gecmek mi efendim ? Lutfen yardımcı olun Kimlik gonderdim. Kimliğimi 3 kere doğruladılar 3 kere hesabımı geri kapattılar. Rakiplerim şikayet ediyor kapanıyor bu işlem bu kadar basitse eğer benim şikayet ettiğim hesaplar neden kapanmıyor ?