Herkese Merhabalar,
Şimdi Arkadaşlar Gercekten Yuksek Miktarda Para Kazandıran Bir Anket Sitesini Tanıtacağım Cok Kolay ve Sistemde Herşey Acık Zaten Hemen Bu Sistemden Bahsedeyim Size
İlk Kayıt Oluyorsunuz ve E-posta Adresinize Uyeliğinizi Onaylamanız İcin Bir Aktivasyon Linki Geliyor Tıklıyorsunuz Siteye Yonlendiriyor ve Uyeliğiniz Aktif Olmuştur Diye Uyarı Veriyor
Sonra Profil Kısmından Bilgilerinizi Duzenliyorsunuz İşte Soy İsminizi Calışıyormusunuz Gibi Sorular Sorucak ve Bunları Cevaplarsanız Size Belirli Puanlar Vericek Zaten Sistem Gorduğunuz Gibi Sırf Kazandırıyor
Ondan Sonra Başlangıc Olarak Sizi Ankete Sokuyor ve Onları A) B) C) Şıklarına Benzer Şekilde Sadece Tik İşareti Koyuyorsunuz Bitiyor Bu Anket Bitince Size Belirli Bir Puan Veriyor
Tabiki Sadece Anket Değil Siteleri Ziyaret Ediyorsunuz ve Ziyaret Ettiğiniz Siteler Bitince Arkadaşlar Bu Kısma Dikkat Edin Bakın Ziyaret Ettiğiniz Siteler Size Direk Puan Vermicektir Reklam Verenler Ziyaret Ettinizmi Diye Kontrol Edip Size Puanları Vericektir
Oyunlar Vardır Oyunların Bazılarını Ayda 1 Kez veya Gunde 1 Kez Oynayabilirsiniz
Mail Okuyarak Para Kazanma Kısmına Gelince İsterseniz Siteden Mail Okuyarak İsterseniz E-posta Adresinize Giderek Gelen E-posta'daki Reklama Tıklayarak Para Kazanabilirsiniz Tabiki İlla E-posta Adresinize Gitmenize Gerek Yok Bunu Uye Panelinden'de Yapabilirsiniz
Qoins Demek Puan Demektir Ben Size Puan Diyorum
---- Şimdi Soru Cevap Şeklinde İlerliyelim ----
Kac Puanım Olduğunda Odeme Alabilirim ?
Bir odeme talep etmek icin, 1.000.000 ya da bunun katları kadar Qoins sahip olmanız gerekir. Her 1.000.000 Qoins icin, banka hesap numaranıza 15,00 TL gonderilir. Dediğim Gibi Bir Siteyi Ziyaret Edince 5000 Puan Civarı Veriyor 1.000.000 Rakamını Gozunuzde Fazla Buyutmeyin
---------------------------
Bir odeme talep ettim, ama bunu iptal etmek istiyorum. Bu mumkun mu?
Cevap: Muşteri Hizmetleri bolumumuze başvurmanızı oneririz. Odemenizin ne durumda olduğunu gorebilirler. Havaleniz hali hazırda bankaya ulaşmışsa, odemenizi iptal edemeyiz.
---------------------------
Odemem işlendiğinde bana bildirilecek mi?
Cevap:
Odemeniz işlendiği takdirde, e-posta ile size bildirilir.
gercekleşmemiş ve işlenmiş odemeleri iceren bir ozeti web sitemizde cevrim ici goruntuleyebilirsiniz. Oturum acma adınız ve şifrenizle oturum acıp bakiye ve odemeleri tıklayarak bilgi edinebilirsiniz.
-----------------------------------------------
Arkadaşlar Dediğim Gibi Gercektende Site Cok Kolay ve Acık Bir Şekilde Sizde Anlıyabilirsiniz Site Yuksek Oranda Kazandırıyor Bilgisayarda Boş Boş Takılmaktan İyidir Oyunlardan Cekilişlerden Birşeyler Kazanabilirsiniz.
Eğer Anlamayan Arkadaş Olursa Skype Ekliyebilirler Skype : Scroolles (Teamwiwer İle Destek Sağlarım)
Referans Linkimden Kayıt Olan Herkese Teşekkurler
Kayıt Olmak İcin Tıkla