Oncelikle selam dostlar,
Şubat ayında bir YouTube kanalı oluşturdum. Duşe kalka 420 aboneye kadar ulaştım. Sorularım şunlar; yaklaşık 6 aydır Shorts videosu paylaşıyorum, son iki haftadır uzun videolar yapmaya da başladım. Uzun videoların sıklığının izlenme uzerinde bir etkisi var mıdır? Yani haftada 1 yerine 2 uzun video atmam izlenmeler uzerinde bir etkisi olur mu? İkinci olarak kanalın anahtar kelimeleri iceriğin one cıkmasında ne kadar etkili? Anahtar kelimeleri ChatGPT ile yazdırmıştım. Herhangi bir etkisi olur mu? Son olarak Shorts izlenmelerimi nasıl arttırabilirim? Aynı hesap ismiyle TikTok (40k takipci) ve Instagram'da (32K takipci) hesaplarım var. Mesela paylaştığım bir video TikTok ve Instagram'da milyon izlenme ve hesaplarıma trafik sağlarken, aynı video YouTube'da Shorts olarak neredeyse hic izlenmedi (30-50 arası goruntulenmeden bahsediyorum.) Bunun sebebi ne olabilir? Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz icin şimdiden cok teşekkur ederim. Son olarak kendimi geliştirebilmem acısından her turlu eleştiriye ve yoruma acığım. Eksik gorduğunuz noktaları belirtebilirsiniz.