Uygulamamızın adı : WHAFF REWARDS
Ucretler cidden cok dolgun. 2.gunumdeyim ve 3 dolarım var. Hemde 0 referans.
Programı Google Play'den indiriyoruz. Sağ ustten login yapıp facebook hesabımıza bağlıyoruz.
Ve Tapporodaki gibi referans kodu istiyor. Referans kodu kazancı 2 tarafada 0.30$ ... Uygulamayı indirip actığınızda kod girme alanına siz kodu giriyorsunuz 0.30$ size ekleniyor, banada 0.30$ geliyor Yabancı biri yerine size yardım ettiğim icin benim kodumu girmek daha sevap değil mi KOD :AH99687
Neyse kazanclara gelelim
Mesela Legend Online. İndiriyoruz 0.20$ veriyor. Hergun giriş yaptığında gun başına 0.05$veriyor. Bunun gibi 2 tane daha reklam var.
Sonrasında SHARE denen şey. Facebookta davet ettiğin kişi başına 0.01$veriyor. Uye olmalarına gerek yok. Sadece davet ediyorsun alıyorsun parayı. Gunluk 50 kişi davet edebiliyorsun 0.50$ veriyor 0.10$ ise bonus. "SADECE SHARE BOLUMUNDEN GUNLUK 0.60$!!!"
Sonra aşşasında mesela Battle Camp denen uygulama var. İndiriyorsun , 0.24$. Cok cok iyi paralar. Tapporoda 10 uygulama indiriyoruz , sadece birinin parasını vermiyor mu ? Şansa birinden para alabiliyoruz anca. Bunda hepsinden alıyoruz. 10$ ODEME LİMİTİ VAR. 3 arkadaşım parayı aldı. Biri ilk gunden odemeyi aldı.Diğer 2sine 2.gun odemeler yapıldı. Paypal mevcut. ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.
ODEME KANITI
KODUMU kullanana her turlu destek sağlanır KOD :AH99687