Merhaba arkadaşlar, e-ticaret giderek ulkemizde buyuyen bir yapıya sahip. 2014 e-ticaret hacmi 30 milyar lira. Fazla rakamlara girerek sizleri boğmak istemiyorum. Normalde e-ticaret sitesi kurmak cok zordur.

Muşteri hizmetleri
Urun tedariki
Depo ve lojistik
Hukuki işler
Personel giderleri

ve daha bircok masraf icin buyuk bir butceye sahip olmanız gerekiyor. Ancak, incir.com sayesinde tum bu masraflardan kurtularak, hemen e-ticaret sitesine sahip olabiliyorsunuz. 100 binden fazla urunun olduğu e-ticaret siteniz, sizin ismini belirleyeceğiniz şekilde kurularak size teslim ediliyor. Siz sadece, urunlerin satılması icin calışıyorsunuz. Yani kargo, vergi, muşteri hizmetleri, urun tedarik etme gibi işlerle uğraşmıyorsunuz. Sadece tanıtım işleriyle uğraşıyorsunuz.

www.e-alisverissitesi.com incir.com işbirliğiyle hazırlanan bir site. Daha doğrusu benim sitem. Sizlerde bu tur bir siteye sahip olabilir, para kazanmaya başlayabilirsiniz. Referansla uye olmanız gereken incir.com'a girişinizi ben sağlıyorum.

İncir.com e-ticaret ağının farkı, network ile de kazanclarınızı kaplama imkanı sunması. Yani kendi ekibinizi kurarak, alt mağazalarınızdan da yapılan satışlardan kar elde edebiliyorsunuz. Ekip icin bize başvurabilirsiniz.

İletişim:
https://www.facebook.com/emin.sozuer

veya

[email protected]