Sisteme giren arkadaşlara 50 TL ve 100 TL destek ucreti veriyoruz (sisteme giriş paketine gore) bir ay icerisinde. Arkadaşı motive etmek ve maddi yukunu azaltma amaclı. Hali hazırda icerisinde olduğum ekibimin whatsapp grubunda istediğiniz sorunun yanıtını alabiliyor ve satış yapmanızı kolaylaştırabiliyorsunuz. 7/24 danışmanlık hizmeti yani! Bu iş ekip işi dediğim gibi
Gercekten calışıp 1 sene icerisinde kazanc sağlayamaz ise yatırdığı para - kazandığı ucret olan kısmı iade ediyoruz. Bakın gercekten calışıp ilgilenip kazanamazsa. Yatarak kimse para kazanamaz.
AZ BİR SERMAYE İLE ETİCARET
Kendi işinizin sahibi olabilirsiniz.
+ Şirket Kurmanıza gerek yok.
+ eTicaret yazılımına gerek yok.
+ Hosting ve tasarıma gerek yok.
+ Sanal Pos ve izinlere gerek yok.
+ Depo - Lojistik , kargolama, iade gibi şeylere gerek yok.
+ Muşteri hizmetlerine gerek yok.
+ Personel aramanıza gerek yok.
Merhaba arkadaşlar,
100.000 den fazla urun iceren, dropshipping yontemi ile kazanc sağlayan bir iş fırsatı icin buraya konu acma gereği duydum. İsterseniz sisteme yeni uye kazandırıp onların satışlarından da komisyon da alma imkanınız mevcut.
Guvenmesem asla kimseye onermem onu en başından soylemek istiyorum. Forumda da bu sistemi kullanan arkadaşlar var, benim ekibimden olan ya da olmayan. Unutmayın bu bir ekip işidir ve ekipsiz kimse kazanamaz, destek ve mentorluk cok onemli !
Beni de birisi tanıştırdı 3 aydır bu işin icerisindeyim. Urunlerin kargoları ve diğer butun prosedurler tedarikci firmalar tarafından belirleniyor ve gercekten iyi satış beceriniz varsa cok iyi paralar kazanabilirsiniz. Bir tanıdığım var elimde 8 aydır bu işin icerisinde ve yalnızca bu ay aldığı para 3400 lira, ama elbette calışıyor ve emeğinin karşılığını alıyor. Emek vermeden yemek olmaz bunu belirteyim.
Şunu da soylemek istiyorum, iyi bir yerde işletme okuyorum ve risk analizi konusunda gercekten iyiyimdir. Network marketing ve online business ile ilgilenmeyi planladığım icin ciddi şekilde araştırma yaptım ve sonuc olarak akla yatan bir işleyiş şekli var.
Ben bu işten para kazanmak istiyorum ve sizi de ekibimde gormekten mutluluk duyarım. Daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlar pm den de bana ulaşabilirler.
PM den telefon numaramı veriyorum hem guven sağlanması hem de sorulacak muhtemel soruların daha kolay cevaplanması adına. Sesli iletişimin yazılı iletişimden daha faydalı olduğuna inanıyorum.