Oncelikler herkese merhaba, size kendim de kullanıp gunluk guzel gelirler elde ettiğim Cointellect firmasını sadece tanıtacağım ve sonrasında ise elimden geldiğince sorularınızı cevaplayacağım.
Piyasaya hızlıca giriş yapan bitcoin' in ardından bir cok alt coin turedi. İnsanlar bilgisayarlarından madencilik yaparak coin uretmek icin bir cok yontem denedi. Bu konuları zaten coğu yakın arkadaşımız yakından takip ediyor.
Cointellect ise bize piyasadaki durumu iyi olan bir altcoin olan Dogecoin kazma imkanı veriyor.
Cointellect firması Talinn/Estonya da kurulan bir firma. Yaklaşık 3 aydır aktif durumda. Henuz cok fazla bir kitleye ulaştığını soyleyemeyiz. Firma 1 hafta kadar once ise sitesinde dil desteğine Turkce seceneğini de ekleyerek Turkiye' deki muşteri potansiyelini artırmaya yonelik bir hamlede bulundu.
Nasıl para kazanacağız ?
Cointellect bize para kazanmak icin 2 secenek sunuyor.
1) Cointellect' e uye olup sistemin bize verdiği miner programına uyeliğimize ait olan key' i girerek havuza dahil oluyor ve bilgisayarımızın gpusu ile kazım işlemine başlıyoruz. Fakat artık dogecoinde de zorluk seviyesi ust seviyelerde olduğu icin bu calışmanız neredeyse elektrik paranızı bile karşılamayacaktır.
2) Cointellect size sunucu kiralama imkanı veriyor. Bulut sunucular ile kontrat yaparak belirtilen sure icin sunucuyu kiralıyor ve kazım yapma imkanına sahip oluyorsunuz.
Kontratları kredi kartı veya bitcoin paranız ile alabiliyorsunuz.
Sunucu kontrat sureleri ve gunluk gelirleri aşağıdaki tabloda ;
Ornek verecek olursak ;
Siz 3 Numaralı Başlangıc paketini almak istiyorsunuz. Başlangıc Paketinin Fiyatı 99.95 Euro - Suresine bakacak olursak Kontrat 3 aylık yani sunucu 3 ay boyunca bizim icin calışacak. Gunluk getirisinin ise yaklaşık 2.2 Euro olduğunu goruyoruz.
3 Aydan calıştığını hesaplarsak 2.2* 90 gun = 396 Euro ediyor. Yani 3 ayın sonunda yaklaşık olarak 100 Euro kadar kazanc sağlamış oluyoruz. Diğer paketleri de aynı şekilde hesaplayabilirsiniz.
Odeme Durumları
Odemeleriniz Gece saat 01:00-02:00 arasında kesinleşiyor ve hesabınızın kesinleşen kazanclar kısmında gozukuyor. Odemeleriniz icin Paypal veya Dogecoin cuzdan sistemini kullanabilirsiniz. Odeme talepleriniz en kısa sure icerisinde sonuclanıyor.
Paypal ile odemelerde 50 Euro limiti var. 50 Euroyu tamamlayınca odemenizi alabiliyorsunuz.
Ben odemelerimi coğu zaman DogeCoin olarak alıyorum. Daha sonra Btcturk.com gibi sitelerden TL ye cevirip hesabıma aktarıyorum. Bu konuda bilgisi az olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Sıkca Sorulan Sorular
1) Odeme konusunda sıkıntı yaşadınız mı ?
- Ben odeme konusunda henuz hic sıkıntı yaşamadım. 3 contrat sozleşmem var ve odemelerimi gunluk cekiyorum.
2) Destek konusunda ne kadar yardımcılar ?
- Takıldığım her turlu sorun ve soruyu Cointellect Sitesinden veya Resmi Twitter, Facebook hesaplarından Cointellect yetkililerine iletiyorum ve en gec 4-5 saat icerisinde donuş yapıyorlar.
3) Bu sistem guvenilir midir ?
- Sistem hakkında ponzi vb şemalar olduğunu soyleyenler elbette cokca var. Fakat bunları savunan arkadaşlar kadar her gun odemelerini duzenli alan arkadaşların sayısı da cok. Ben sistemin uzun bir sure daha bu şekilde devam edeceğini duşunuyorum. Odeme konusunda şu anda iciniz rahat olabilir. Detaylı goruşmek isteyen arkadaşlar yine bana ozelden ulaşabilirler.
4) Cointellect neden kendi kazmıyor/kazanmıyor ?
- Cointellect zaten size sunucu kiralarken bir yandan sunucu masraflarını bir yandan elektrik giderlerini karşılıyor. Aynı zamanda kazım yaptığınız sunucularda cıkartılan Doge Coinlerden bir miktar pay alıyor. Yani bu sorunun cevabı Cointellect zaten bizden yeterince kazanıyor olacaktır.
Bir kac odeme orneği ;
Siteye uye olup yatırım yapmak isteyenler oncelikle bana ulaşırlarsa kendilerine stratejik olarak bazı yardımlarda bulunabilirim ve her turlu sorun/sorularında yardımcı olabilirim.
Referanslı Uyelik
Referans ile uye olan arkadaşlara teşekkurler, Skype : mehmet.tanboga2 adresinden bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar.
Referanssız uyelik