Arkadaşlar bir sure once actığım NetKazanc.com u belki site reklamlarında ya da toplistlerde gormuşsunuzdur . Gecen gun bulduğum bir sponsor tanıtım sitesi ucretsiz hesaptan acılmış ve sitemin iceriği aynen kopyalanıp yapıştırılmıştı ( merak edip te tıklayanlar olur adam hit kazanır diye sitenin ismini vermiyorum.)
Bu olayı ciddiye bile almadım fakat son gorduğum siteyle iyice sinir oldum . Bilgi paylaşımı icin bu forumda da reklamı yapılan TurkPara foruma uye oldum . E-gold tanıtım sayfasına bir girdim o ne ! Aynı benim cumlelerime benziyor tekrar ! Bari cumlelerin kalıbını değiştirin . Kimse yanlış anlamasın burası bilgi paylaşım alanı isteyen butun siteyi kopyalasın fakat altına kaynak , alıntı NetKazanc.com gibi belirtilsin . Birazcık emeğe saygı gosterilsin !

Bakınız :

NetKazanc : http://www.netkazanc.com/e-gold.htm
TurkPara forum : Para odeme secenekleri - e-gold hakkında herşey

aa aynı bunlar !

Siteyi kopyalamak isteyen arkadaşlar biraz bekleyin sitem sil baştan yenileniyor . Biraz beklerseniz sitenin son halini kopyalayıp 1 adım one gecebilirsiniz .

(Not: İlk mesajımda boyle bir mesaj yazmak istemiştim lutfen beni reklam yapmakla suclamayın bu forumun son cumlelerine kadar okudum ve hergun en az 2 kere yeni yazıları kontrol ediyorum . Sizden ricam beni reklam yapmak gibi cirkin bir sucla suclamayın)