ERC FİNANCE NEDİR?

ercfinance.com sitesi bizlere yatırım yaparak internetten para kazanmamızı sağlayan bir web sitesidir site yasal yatırım sitesi olarak kurulmuş. Site henuz 18 nisan 2016 tarihinde kurulduğu icin tum paramızı alıp yatırmak tamamen guvenli olacağını zannetmiyorum daha onceden bizi husrana uğratan diğer siteler gibi olmasını istemiyorsak duşuk butceyle başlamak en guvenlisidir.

ERC FİNANCE İLE NASIL PARA KAZANIRIM?

3 Gun Sonra %103 kar oranı (100 TL yatırdıktan 3 gun sonra 103 TL olarak geri kazanırsınız.)
7 Gun Sonra %110 kar oranı (100 TL yatırdıktan 7 gun sonra 110 TL olarak geri kazanırsınız.)
14 Gun Sonra %130 kar oranı (100 TL yatırdıktan 14 gun sonra 130 TL olarak geri kazanırsınız.)
28 Gun Sonra %200 kar oranı (100 TL yatırdıktan 28 gun sonra 200 TL olarak geri kazanırsınız.)

Odeme şekli; Perfect Money, Payeer, Bitcoin En az yatırabileceğiniz miktar; 10$ Odeme suresi; Hesabınıza 1 gun icinde gecmektedir.
SİTENİN YAPTIĞI ACIKLAMALAR;

ERC Finans, geleceğe yonelik uzun vadeli planları bulunan, guvenli bir yatırım şirketidir.Cok yuksek kar payı vereceğimizi soyleyerek sizi yanıltmak istemiyoruz.Fakat, uzun yıllar boyunca kar payı alacağınızdan emin olabilirsiniz.Amacımız, uzun yıllar boyunca tum muşterilerimize kar payı sağlamaktır.Dunya borsalarından tespit ettiğimiz guvenilir hisse senetleri ile alım-satım işlemleri yaparak sermayemizi değerlendiriyoruz.Ayrıca, emtia ve altın alım-satım işlemleri yaparak kar elde ediyoruz.Piyasayı surekli takip ediyoruz.

Sizin paranıza niye ihtiyacımız var?

Sizin de bildiğiniz gibi tek bir hisse senedine veya tek bir emtiaya umit bağlamak oldukca risklidir.Farklı emtia ve hisse senetlerine yatırım yapmak zorundayız.Bunun icin yeterli sermayeye sahip değiliz.Sizlerin de desteğiyle; hem sizler hem de biz kazanacağız.En buyuk arzumuz, sizin guveninizi kazanmak ve buyuk bir aile olmaktır.

Kaynak; https://www.serikazanc.com/erc-finance-ile-para-kazanma/