Merhaba Arkadaşlar Bugun size 1 aydır uye olduğum ve odeme talebinde bulunuğum Helping Dubai sitesini tanıtacağım.Bu sistem MMM Turkiye ile aynı panele sahip ve kullanması cok kolay.Heping Dubai 2016 Ocak ayında acılmış ve 3 aydır duzenli odeme yapan bir sistem ve Dunya genelinde cok hızlı buyuyen bir sistem.Sisteme uye oluyoruz uye olduktan sonra banka hesabımız yani bitcoin adresimizi siteye ekliyoruz ve daha sonra yardım sağlıyoruz.
NASIL KAYIT OLUNUR
NASIL YARDIM SAĞLANIR?
Sistemin ana ekranından buy meastro diyoruz yardım sağlayacağımız miktarı yazıyoruz tamamdır.Sistem burada bize 2 farklı secenek sunuyor
1-20$ - 1500$ arasında yatırım yapanlar ayda %120
2-1510$ - 5000$ arasında yatırım yapanlar ayda %150 kazanıyor
Yani bu sistemde 1500 dolara kadar sistemden paranızı 25 gunde geri alıyorsunuz 1510 ve ustunde 20 gunde geri alıyorsunuz paranızı gunluk hesap olarak duşunursek ise
1500 ve aşağı yatırımlarda gunluk %4
1510 ve yukarısındaki yatırımlardan gunluk %5 kazanıyorsunuz
EKSTRA KAZANC
Sistem sizi biri ile eşleştirdiği zaman 24 saat icinde odemeyi yaparsanız %5 speed bonus kazanıyorsunuz
SİSTEMİN GENEL KURALLARI
1-Tek 1 mail adresi telefon numarası kullanılmak zorundadır
2-Yardım almak icin yardım sağlama zorunluluğu vardır.
3-Para cekme talebiniz 24-48 saat icinde eşleşir ve eşleşen 48 saatte odemek zorundadır
4-Odeme yapacak kişi 48 saat sonra odeme yapmayınca sistem sizi başka biri ile tekrar eşleşme yapar
5-Online chat bolumu 10:00-18:00 arasında acıktır
6-Para cekme limiti 20 $ - 2000$
7-İlk %10 kısım 24-48 saate eşleşir kalan %90 lık kısım 10-30 gune eşleşir (Bu sisteme fake girişleri onlemek icin alınmış bir kuraldıır)
8-Gunluk takip etmenizde fayda var.
Refli Link
Uye Olmak İcin Tıklayınız
Refsiz Link
Tıklayınız
ODEME KANIT