Arkkadaşlar 1 ay kadar forumlarda ve web dunyasıyla ilşiğimi kesiyorum,ondan sonra buralara belki uğrarım,bu arada forumda yavas yavas ozelliğini kaybetmeye basladı,fikirlerini insanlar herzaman belli kurallara gore belitmekte serbesttir.Buna hicbir kimse kısıtlama getiremez,getirirse de bu insanlar tarafından pek hoş karşılanmaz.1-2 ay sonra belki tekrar buralarda olurum, bu işlerin de cılkı cıktı,piyasada bir cok site belirdi,odeme yapmayanlar da var,bu arada 1-2 gun daha işlerimi toparlayana kadar gene uğrayacağım,uzun bir sure ayrılacağımdan dolayı,elimdeki 50 kusur tiklama sitelerinden 5-6 tanesini devretmeyi duşunuyorum,ilgilenen arkadaşlar mail atabilir.Bu arada sitenin yonetimini başka bir arkadaşa devrettim,1-2 ay kadar o ilgilenecek,tasarımında değişikli yapabilir,yeni sponsorlar icin ve bazı bilgiler icin sitemizide ziyaret edebilirsiniz.Eylulden sonra yarı affiliate bir siteyle belki tam ,Turkiyedeki 2.para kazandırma sitesi olabilir,Bu tamamen sitemin yeni ortağının performansına ve zamanına bağlı,sanırım ekimde test edilmiş ve tam hazır bir vaziyette piayasada gene aynı adla yerini alacak.Bu zaman kadar bu forumda bize ilgi gosterip,yardımcı olan arkadaşlara sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum,tekrar goruşebilmek umidiyle

[email protected]
www.onlinepara.com