:!: Arkadaşlar sitenin teknik kısmıyla ve halkla ilişkiler kısmna ben bakmıyorum ama bir arkadaşımızdan birkac soru aldık sanırım sistem tam anlaşılmıyor ve bende bu eksikliği tamamlamayı gerekli gordum!Arkadaşımızın sorduğu sorulardan ilki bana hergun uye sayısı kadar tıklama yapılması gerekmiyormu neden 2 yada 3 tıklama alıyorumdu.Bunun cevabı diğer uyelerde yatıyorYani diğer uyeler tıklama yapmazsa hic kimse tıklama alamıyor!Ve bu şekilde bir cok uye var ve hic tıklama yapmıyorlar!Tahminimce onlarda sistemi tam incelememişler!Cunku her tıklamada puanınız 1 artıyor size yapılan her tıklamada da puanınız 1 azalıyor!Puanınız -20nin altına duştuğunde ise linkiniz siede gorunmez yani size kimse tıklamaz!Puanınızı yuksek tutmak neye yarayacak derseniz link sıralaması puan sıralamasına gore yapılmaktadır!Puanınız nekadar yuksek olursa linkiniz okadar ustte yer alır!Şuanda yapabileceğim anlatım bukadar!Eğer sistemle ilgili birşey varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım eğer olamazsam da teknik arkadaşa yonlendiririm sorularınızı!
Saygılar!