Yeni site bakan varsa daha 2 gun olmamıs site acılalı, isteyen bi baksın derim, icerigi baya farklı duruyor
Link : https://www.webciftlik.com/kayit/ByIReadyKiLLER
Web Ciftlik Nedir ?
Web Ciftlik, bilgisayarınıza indirip kurmadan oynanabilen ve oynadıkca gercek para kazandıran yeni nesil multiplayer hobi oyunudur.
Web Ciftlik Nasıl Oynanır ?
Oyuna ilk giriş yaptığınızda size 600 sanal para ucretsiz olarak verilir. Sizde başlangıc tavuğu olan Ruzgar adlı hayvandan 1 adet alırsınız. Ruzgar saatte 120 adet yumurta uretir ve yumurtalar hesabınıza dakikalık olarak yuklenir.
Urun Nasıl Elde Ederim ?
Herhangi bir hayvan aldıktan sonra hayvana gore saatlik uretimi hesabınıza eklenir. Siz oyunda olmasanız bile hayvanlarınız uretim yapmaya devam eder. Sizin yapmanız gereken deponuz dolduğunda oyuna girip urunlerinizi satmak.
Urunlerimi Nasıl Satarım ?
Urunlerinizi pazar sekmesinden satabilir, sattığınız urun karşılığında sanal para ve turk lirası kazanabilirsiniz. 400.000 urun 1 turk lirasına denktir. 120 urun ise 1 sanal parasına eşittir. Hesaplamalarınızı bu bilgiler uzerinden yapabilirsiniz.
Depo Nedir ?
Depo urunlerinizin saklandığı alandır. Deponuz dolduğunda uretim durur ve depo seviyenizin ustunde urun elde edemezsiniz. Oyuna girip deponuzu boşaltıktan sonra uretim tekrardan devam eder.
Referans Nedir ?
Referans, referanslarım sekmesinde bulunan linkinizden sizin sayenizde uye olmuş kullanıcılara verilen isimdir. Referansınızın 2. hayvanını aldıktan sonra omur boyu her sattığı urunden %10 Turk Lirası sizin hesabınıza eklenir. 10 adet referans getirdiğiniz takdirde %10s0'luk bir kazanc elde etmiş olursunuz.