merhaba arkadaşlar...

onceki topicleri okudum ver gordum ki bir cok arkadaş yurt dışından kazandığı dolarları turk lirasına cevirmekte ceşitli zorluklar cekiyor... bunu cozmek icin bir teklifim var...

ben yurt dışında ozellikle ingiltere şirketlerinde yuklu miktarda yasakpara oynayan biriyim... ve moneybookersdaki hesabıma para yatırırken sizin para cekerken yaşadığınız şeyleri yaşıyorum...

siz para cekerken komisyon oduyorsunuz ben de yasakpara hesabıma moneybookersdan para aktarırken...

uzun lafın kısası...

:idea:

moneybookers hesabıma yatıracağınız dolar karşılığı turk lirasını anında turk bankalarındaki vadesiz turk lirası hesaplarınıza havale yapabilirim...

boylece cek bozdurmakla bankalarla uğraşmazsınız... ben de para gonderme derdinden kurtulmuş olurum... iki taraf icin de yararlı yani...

iş bankası ve yapı kredi bankası kullanıyorum arkadaşlar... minimum miktar sozkonusu değildir... ama iş bankası veya yapı kredi bankası olursa iyi olur...

her şekilde iletişime gecmenizi bekliyorum... foruma eskisi kadar sık bakamıyorum... mail veya messenger tercihimdir... guven konusunda cekinceleriniz varsa telefonda da konuşabiliriz...

sevgiyle kalın...

bol kazanclı gunler diliyorum...