Size yeni bir internetten yatırımlı yada yatırımsız para kazanma fırsatı sunan kendimce guvenilir gorduğum ve odeme aldığım siteyi uzun uzun tanıtacağım , sonrasında videoda cekip yayınlayacağım ....

sitenin genel sayfası bu resimdeki gibi

Şimdi size bu siteden yani richmond Berk limited şirketinden bahsedeyim ,

bu şirket John Richmond ve Klint Berks isimli iki acık arttırma ile emlak alıp satan girişimci tarafından kurulmuş , şirket acık arttırma ile ucuz emlak alıp , sonrasında satarak kar elde ediyor ve dedikleri kadarıyla her yatırımdan ortalama %30 kar elde ediyorlar , burada amac bizden aldıkları yatırımlarla daha buyuk karlar elde edebilmek ve bu kardan da bize sabit kazanc veriyorlar.

Peki nedir bu sabit kazanc .... Bu sabit kazanc gunluk %1.4 hafta ici , cumartesi pazar ise %0.7 , hicbirşey yapmasanız dahi 60-68 gun arasında yatırımınızı geri kazanıyorsunuz ve sonrasında her cektiğiniz kar oluyor .

Siteye yatırım yaptığınızda 1 dolar 1 RBD yani Richmond Berk Dolar olacak şekilde cevriliyor ve gunluk kazandırmaya başlıyor ...Bu resimde gorduğunuz genel balance kısımna ekleniyor . Birde solda gorduğunuz RBB var yani Richmond Berk Bonus . Buradanda sitede yapacağınız etkinliklerden bonus kazanıyorsunuz ki buda size gunde %0.05 veriyor yani hic yatırım yapmasanız dahi sadece bu bonusla 10 gunde 0,5 dolar kazanabilirsiniz .

Şimdi gelelim para yatırmaya

payeer , perfect money, nixmoney , advcash ve bitcoin ile yatırım yapabiliyorsunuz , yine para cekerken de bu yontemleri kullanarak para cekebiliyorsunuz .

Para cekme limiti 0.5 dolardır , Ayrıca siteye yatırdığınız yatırımın yarısını istediğiniz zaman cekebilme hakkı sunuyor ki bence onemli bir konu .
Para cekme icin sitede 7 iş gunu sure dense de tecrubelerim en gec 16 saat icinde yattığı şeklindedir.

Şimdi gelelim RBB kazanmak icin yapacağınız işlemlere

1- Kayıt olduğunuzda 10 RBB alıyorsunuz
2- Facebook yaa tweeter hesabınızdan sitenin tanıtım linkini yayınlarsanız 50 RBB veriliyor .
3- Profilinizi tamamlama , Avatar yukleme , iletişim bilgisi girme ve bir sosyla hesabınızı bağlama 15 RBB
4- Android ve ios telefon uygulamasını yuklemek 25 RBB
5- Bir arkadaşınızı davet edip o arkadaşınız eğer yatırım yaparsa 10 RBB alırsınız
6- Telefon numaranızı onaylamak 10 RBB
7- Yuzunuzu icerecek şekilde Richmon Berks sitesini tanıtan deneyiminizi anlatan en az 30 saniyelik video bu videoyu youtubea yukleyip linkini gonderiyorsunuz 10 RBB

ki bunlardan toplam 130 dolar kazanırsınız ki bununda gunluk size %0.05 katkısı olur

Şimdi buna ek olarak Referansı ile uye olduğunuz kişiler size sitenin izin verdiği surelerde (2-7 gun aralarla) zarf gonderebiliyor , bu uyelik mail adresinize gelen bir link bunu tıkladığınızda hem siz hem de refiniz 1 RBB bonus alıyor .İŞTE BU YUZDEN REFİMLE UYE OLMANIZ YARARINIZA OLUR, YATIRIM YAPMASANIZ BİLE ...

1 haftadır yeni bir bonus daha cıktı buda promocodeları bu kodlarla gelen koda gore yatırdığınız tutarın %3 ila %10 u arasında ek RBD alıyorsunuz ....

Gelelim referans getirdiğinizde kazanacaklarınızdan ,
Sistem de 2 kademe referans var 1. derece referanslarınızdan %10
2. derece referanslarınızdan %5 kazanıysunuz ( Yaptıkları yatırımdan )

şimdilik soyleyeceklerim bu kadar , bence en azından uye olup 10 gunde 0,5 dolar kazanın , guvenirseniz yatırım yaparsınız ,

Zarf alıp RBB bonusu daha fazla alabilmeniz icin mutlaka Referansla uye olmalısınız ki ben zamanı gelir gelmez zarfları hemen gonderiyorum , bu arada kendi grubumuzu da kurabiliriz ....

Referansımla uye olmak icin https://richmondberks.com/?ref=rbd58750

refsiz uyelik https://richmondberks.com

Referansımla uye olanlara her şekilde yardımcı olurum ....

odeme kanıtım

odeme kanıtım