Şu anda Kablonet'in internetini kullanmaktayım ve aldığım hız bu şekilde:
TurkNet'ten altyapı sorguladığımda bana vereceği hız bu şekilde:
Yaşadığım en buyuk sorunlardan biri Kablonet'in sacma bir şekilde saat akşam 19:00'dan sonra interneti 10Mbps'ye duşurmeleri. Evet, yanlış duymadınız. İnternet hızı tam olarak 10Mbps oluyor. Hem de her akşam!
Şu anda kullanmakta olduğumuz internete ne kadar odediğimizi ve sozleşmenin bitmesine ne kadar kaldığını bilmiyorum fakat her turlu TurkNet'e gecmek oldukca mantıklı geliyor. İşlemler hakkında pek bir bilgim yok ama bildiğim kadarıyla TurkNet bizim icin coğu şeyi hallediyor.
120 TL'ye kadar cayma bedelini ustleniyorlarmış. Kablonet bize ne kadar cayma bedeli cıkarır bilmiyorum.
TurkNet'in icinde sanırım televizyon kanalları bulunmuyor, ailem televizyon kanalları olsun istiyor. Bu konu icin verebileceğiniz bir fikir var mı?
Kac yıldır Kablonet kullanıyorum, artık gına geldi. Bunca zaman nicin kendime eziyet edip kullanmaya devam ediyormuşum hala anlamıyorum. İnsanları somuruyorlar bildiğiniz.
İnternetin yavaşlığı gercekten canımı sıkmaya başladı, aileme soyleyip TurkNet'e gecmeyi duşunuyorum.