Merhabalar, 14.12.2021 tarihinde başvurumuzu yaptık. Her şeyi onayladık. Saat 13.46 gibi saha kuryesini yonlendirmek icin aradılar beni, kurye bolgenize en gec cuma gelir dedi, bende dedim sozleşmeyi atın biz fotokopi cekip doldurup MNG Kargo firmasıyla size ileteyim. Tamam o şekilde not duşuyorum dediler. Gece 12 oldu halen bekliyorum sozleşme gelecek de fotokopi olarak cekeceğim. Arıyorum muşteri hizmetlerini diyorlar buradan biz sozleşme yollayamıyoruz 80 80'i arayın oradan yardımcı olurlar. Orayı arıyorum hizmetim var olarak tuşlayıp bilgilerimi giriyorum. Oto yanıt bahsediyor aktivasyon devam ediyor modem bilgilerinizi oğrenmek icin 1'e basın. Başka secenek yok. Geri donuyorum muşteri hizmetlerine kadına anlatıyorum izah ediyorum. Kadın artık bunaldı bana diyor 80 80'i ara 3.anonsdan sonra 2'ye bas. Hanımefendi oyle secenek yok yok diyorum. İyi gunler deyip kapattı.
Yani kısacası Turk Telekom'dan geciş yapak diyoruz onu da beceremiyoruz. Muşteri kaybı olacak bu gidişle. Daha bunun yasal kısmı var, sozleşmeyi imzalayacan da sozleşme ulaşacak da Turk Telekom'a teklif sunulacak da 48 Saat'e kadar surecekte hafta sonları calışmıyorlar da. Bircok unsur var. Amacım kotulemek değil biraz dikkatli şekilde hitap ve işlem yapılması gerekiyor 2 gun olacak halen sozleşmeyle uğraşıyorum.
Benim arızamı cozunuz, saha kuryesini arayıp gelsin
@TurkNet Destek Ali
@TurkNet Destek Ayşegul