Oncelikli olarak burada kendi yaşadığım deneyimleri yazacağım. Burada anlattığım işlemler kişiden kişiye değişebilir.
Yıllardır TTNET abonesiyim ve taahhudum 04.12.2021 tarihi itibarıyla bitmiştir. Ben de elimdeki port gitmesin diye TurkNet'e 25.11.2021 tarihinde başvuru yaptım.
27.11.2021 tarihinde belge imzalamak icin randevu verdiler ve kurye de zamanında geldi bu kısıma kadar bir sıkıntı yoktu.
28.11.2021 tarihinde bizi aradılar ve Turk Telekom'da olan abonelik bizim ustumuze olmadığı icin belgelerin tekrardan yasal hat sahibi uzerine duzenlenip kurye ile tekrar gonderileceğini soylediler.
Aradan 8 gun gecti ve 06.12.2021 tarihinde bize randevu verdiler. O gunun akşamında da kurye geldi ve belgeleri tekrardan imzaladık.
08.12.2021 tarihinde Turk Telekom'a başvuru yapıldı ve aradan 2 gun sonra başvurum reddedildi sebep olarak da kuryenin yasal hat sahibi ustune olan belgeleri değil, benim belgelerimi sisteme yuklemesi olarak soylendi. Yasal hat sahibinin belgeleri de sisteme yuklenmeyince başvuru otomatikman reddedildi.
14.12.2021 (bugun) TurkNet uygulamasına girdiğim zaman hala bir hata gozukmekte.
Yani anladığım kadarıyla 6 gundur bir belgeyi sisteme yukleyip başvuru yapamıyorlar.
Sonuc olarak elimdeki port gitmesin diye erkenden başvuru yaptığım TurkNet, hala benim internetimi bir sonuca bağlayamamış durumda. (14.12.2021 tarihi icin konuşuyorum)
Not: 19 gundur evimde internet yok maalesef ve muşteri hizmetlerini her aradığımda (ailemden cok muşteri hizmetleri ile konuştum) aciliyetinizi bildiriyoruz diyorlar ama değişen bir şey yok.