Motormoney en iyi yatırım oyunu / Odeme kanıtlı
MotorMoney ile kazanmak kolay son 1 yıldır şahane kazandıran oyunlardan, siteyi 6 aydır kullanıyorum ve hic bir sorun yaşamadım.
Bu yuzden siteye yatırım yapmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Kazanmak istiyorsanız siteye yatırım yapmalısınız, ucretsizde
kazanabilirsiniz ama daha uzun surecektir. Altta gorduğunuz gibi siteye ben 3000 rubler yatırdım ve 11.708 rubler cektim ve
halen durmadan cekiyoruz, gittiği yere kadar. En zoru ilk 3 ayı atlatmak ana para cıkmış oluyor ve gerisi artık durmadan
kara gidiyor..
MotorMoney ile kazanmak kolay, ekonomik browser oyunlarından ve ustelik cok iyi kazandırıyor. Siteden kazanabilmek icin araba
almanız gerekli, en ucuz araba 10 rubleden başlıyor. Size verilen uyelik hediyesi 10 rubler ile bir araba alarak kazanmaya
başlayabilirsiniz. Arabanız ne kadar pahalıysa o kadar cok para kazanırsınız. Alttaki gibi araba ceşitleri kazanclar arabaların
gucune gore değişiyor. Gelirler aylık %25 ile %38 arasında değişiyor, bu aldığınız arabanın buyukluğune bağlıdır.
Daha iyi kazanmak icin:
Motormoney, den daha fazla kazanabilmek icin oncelikle gunluk ikramiyeler var unutmayalım, daily bonus yazan yerden. Burada
her gun bedava 0.10 ile 1.0 ruble arası kazanabilirsiniz. Surf yapmanız gerekli solda surfing site yazan yerde reklamlar var
burdaki reklamlara tıklayarak kazancınızı artırabilirsiniz. Referansları unutmayalım kendinize referans edinerek ekstradan
kazanc sağlayabilirsiniz. Ad site to surfing yazan yerden sizde reklam verebilirsiniz bu sitede, orneğin 40 rublere 1000
gosterim sunan reklamlar var bence cok ucuz, diğer benzeri sitelerinize referans bulmak istiyorsanız bu seceneği
kullanabilirsiniz.
Odeme kanıtları
Siteden cektiğim odemeler ustteki gibi en son para cekimi 26.04.2018 368 rubler. Sitenin guvenli olduğuna kanıt getirdiğimizde
konu yayınlanıyor, yani kısaca her siteyi oncelikle araştırıp inceledikten sonra yayınlıyoruz. Bu sitede odemelerde bir sorun yok
her zaman anında geliyor. Guvenli site yatırım yapabilirsiniz, hic yatırım yapmadan para kazanabileceğiniz şahane bir kazanc sitesi.
Oyunun Amacı: Para yatırıp aylık %25 - %35 Kazanmak ve sonsuza kadar
Oyun Nasıl Oynanır: Araba alarak gunluk kazanc elde edrsiniz, kazanclar arabanın buyukluğune bağlıdır en kotusu %25 kazandırıyor.
ve 10 ruble değerinde.
Sitede 2 kasa var biri cekilebilen para diğeri yatırılabilen para kısmı. Parayı yatırdığınızda yatırılan kasaya gider oradan
araba alabilirsiniz sadece. Diğer kasa cekilebilendir ister cekersiniz isterseniz araba alma kasasına aktarıp hesabınızı
buyutup daha fazla kazanc sağlayabilirsiniz!
KISACA MOTORMONEY
Başlangıc tarihi: 04.06.2017 Kullanıcı: 641.678
Uyelik hediyesi 10 rubler (En ucuz araba 10 rubler değerinde)
Referral komisyon: 2 levels 7% 3%
Ekstra kazanc: Gunluk odul ve Surfing.
Odemeler: Perfect Money, Yandex Money, Payeer, Bitcoin, ADVCash
En az odeme: 1 rubler
Uye olmak icin tıklayınız
https://motormoney.org/?u=30819
Refsiz Link.
https://motormoney.org
Bol Kazanclar Dilerim..