Arkadaşlar TurkNet kullanıyorum daha yeni gectim 3 gun oldu. Kurulması icin yaklaşık 3 hafta bekledim ve interneti kullanmaya başladım. Hızından memnundum ve dun akşama doğru bir anda internet gitti sonra aşşağıya indim. Turktelekom kutusuna bakmaya gittim ve 2 TT calışanı bilerek kapattıklarını 1 saate geliceğini soylediler. Ve 3 saat gecti gelmedi. Bende TurkNet'in uygulamasını actım ve onume uyarı TT caplı arıza olduğunu ve yarın sabaha kadar duzeleceğini soylediler. Ve bugunde gecmedi telde net kalmadı 3 haftadır netsizdim hepsini kullandım ben ekipleri beklemekden bıktım usandım kendim bir şekilde duzeltebilir miyim?
Modemde İnternet Işığı kırmızı ışığı yanıp sonuyor. Ve diğer aparatdada LOS ışıyı kırmızı yanıp sonuyor. LOS a da internetden baktım sinyalin cihaza gelmediğini soyluyor aşşağıya inip kutudan kendim birşeyler yaparak cozebilir miyim?
+İnterneti kullanmaya başlayalı 3 gun oldu daha yeni kullanıyorum. 3 Hafta bağlamalarını bekledim ve bugun bana internet faturası geldi daha 3 gun kullandığım internetin sizce bu doğru birşey mi?
Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Yardım edicek yok mu?