Oncelikler herkese merhabalar,
Forumlarda araştırmalarımı yapıp Turk Telekom'dan TurkNet'e geciş yapmaya karar verdikten sonra 4 Ocak'ta ilk başvurumuzu gercekleştirdik (11 Ocak'ta da Turk Telekom itibari ile son buldu).5 Ocak'ta talep oluşturulmasına rağmen kurye gelmeyip tekrar biz aradıktan sonra 6 Ocak'ta evraklar imzalatıldı. 7 Ocak'ta ise sesli onayımız alındı ve 48 saat icinde gecişimizin tamamlanacağı soyledi. 11 Ocak'ta tekrar talep oluşturdum gecişimiz evrakların eksik yuklenmesi problemden dolayı sağlanmadığı bilgisini aldık.(siz sonucta hicbir şeye karışmıyorsunuz eve gelen evrakları imzalıyorsunuz. Oyaladıklarını veya zaman kazanmaya calıştıklarını duşunuyorum.) Bu arada bu hatadan dolayı ilk faturama %25 indirim sağlandı(Turk telekoma odeyeceğim faturadan dolayı). 12 Ocak tekrar başvuru, 14 Ocak tekrar başvuru ve 19 Ocak el ile tekrar başvuru hala gecişim sağlanmadı.(bu arada Turk Telekom cevap vermiyormuş bu başvurulara ilk başvuruda sisteme eksik evrak yukleyince hemen red veriyorlar ama artık bu soylenenlere de inanmıyorum.) Bu tekrar başvuruların sağlanması icin bircok kez telefon goruşmesi yapıldı. İnanılmaz sinirlerim bozuldu ve daha kullanmaya başlamadan yaşanan mağduriyete ve oluşan on yargı. Yarına kadar tamamlanmazsa işlemler zaten iptal edeceğim artık. Evdeki herkes on yargılı idi boyle sistem olur mu diye ben ona rağmen başvurumu yaptım ve sağ olsunlar evdekileri haksız cıkarmadılar.
Bu olayı sizlerle paylaşmak istedim. Sizde benzer şeyler yaşayabilirsiniz aklınızda bulunsun ve en azından bu durumları da goz onune alarak planlama yapabilirsiniz.