Sadece 10 Dakikanızı Ayırıp 80 TL kazanmak ister misiniz ?
Sevgili arkadaşlar size kısa ve oz şekilde 10 dakikada 80 TL Kazanmanıza yardımcı olmak istiyorum.
Kısa Anlatım:
Bitexen adı altında İTU teknokentte oluşturulan bir alt coinden bahsetmek istiyorum.
Kısaca 4 kademeli olarak başlangıc amaclı referanslı uye olanlara 5 exen(Şuan 65 TL) kripto para başlangıcı sağlıyorlar.Peki bu nasıl oluyor?
Bitcoinin başlangıcı gibi yine dağıtım yaparak piyasaya giriş yapmış bulunmaktalar. Ve 1 Haftada Ortalama 1 exen 4 Lira civarlarından 13 Lira civarlarına cıktı.Peki nasıl kazanabilirim?
İlk once aşağıda verdiğim Referans linkinden uye olup Telefon+kimlik ve adres doğrulaması yapmanız gerekmektedir. Daha sonra siteye 1 Tl yatırıp 5 exen ve benim aracılığım ile 10-15 TL(Kur Bazlı) kazanabilirsiniz.
Minimum Cekim 50 TL olduğu icin paranızı DİREKT nakite cevirip cebilirsiniz.
DİPNOT SADECE REFERANS UYELERİNE 5 EXEN VE NAKİT DONUŞU SAĞLANMAKTADIR.
MESAJ İLE YATIRIM SONU DONUŞLERİNİZİ YAPIYORUM İYİ FORUMLARReferans Linkim : TIKLAYINIZ
Referanssız link : bitexen.com
YAPTIĞIM ODEMELERİN REFERANSLARINI İSTEYEN ARKADAŞLARA PAYLAŞABİLİRİM.
Hesap Onaylaması Telefon Onayı: ’ ’ Hesap oluştur ’ ’ butonuna tıklayıp isim, soy isim, e-mail adresinizi girerek şifrenizi oluşturun. Daha sonrasında telefon numaranızı girerek telefon numaranızı onaylayın. Kimlik Onayı: Fotoğrafınızın net bir şekilde gorulduğu, TC Kimlik numaranızın okunabilir olduğu nufus cuzdanı, yeni kimlik kartı, pasaport veya ehliyet ile kimlik onayınızı yapabilirsiniz. Kimlik yerine ehliyet kullanılacağı takdirde , ehliyet fotoğrafını yuklerken, ehliyetin her iki yuzunun de yer alması gerekmektedir. Nufus cuzdanı, yeni kimlik kartı ve pasaport goruntulerinde kimlik numaranızın ve ad soyadınızın olduğu yuzu yuklemeniz yeterlidir. Adres Onayı: Turkiye'de ikamet eden kullanıcılarımız, sadece adınıza duzenlenmiş ve son 1 ayda e-devlet uzerinden alınmış Barkodlu Yerleşim Yeri Belgesi (İkametgÂh) gecerli belge olarak kabul edilmektedir. E-devlet uzerinden alınmamış olan diğer adres belgeleri (fatura vb.) ONAYLANMAYACAKTIR. Aşağıdaki formda belirttiğiniz adresle yukleyeceğiniz belgedeki adres aynı olmalıdır. E-devlet uzerinde oluşturacağınız adres belgesinde "Belgenin Neden Verileceği" seceneğinde KURUMA İBRAZ secilmeli, "Kurum Adı" alanına "Bitexen" yazılmalıdır. Bu şartlara uymayan dokumanlar gecerli kabul edilmeyerek tarafınıza iade edilecektir. Kampanya Kuralları:
Hesabınıza herhangibir tutarda Turk Lirası yatırma işlemi gercekleştirmeniz gerekmektedir. Bitexen.com uzerinde gercekleştirilebilecek minimum Turk Lirası yatırma tutarı 1 TL ’dir. Bu kurallar 01.06.2020 itibari ile gecerli olacaktır. 01.06.2020 tarihinden once hesap acılışı gercekleştiren kullanıcılar icin hesap onaylatma işlemi yeterli olacaktır. @Emrettin uyemizin dipnotu kendisine teşekkur ediyorum : Hocam sistemin 2018 yılından beri uyesiyim hicbir sorun yaşamadım bu zamana kadar . Ayrıca 01.06.2020 tarihinden beri yapılan duzeltmeye gore referansınız ile uye olan kişiler 1 tl lik bir yatırım yapmaları gerekiyor siteye. Hemen kabul ediyorlar odemeyi zaten . Bilgi olarak eklemek istedim
İTU:https://www.ariteknokent.com.tr/tr/f...noloji-as-4931
*kur farklılık gosterebilir.
*kampanya kısa sureliğine gecerlidir. Tarafımdan yapılan odeme kampanya ve kura bağlıdır.
Lutfen konumu baltalamak icin yorum yapmayınız. Bilgi almak icin yazdığınız tum yorumları cevaplamaya calışacağım.
Alınan odeme kanıtı
https://i.ibb.co/DrMDmyP/Ads-z.png