Merhaba,
Evimde Superonline 24 Mbps ADSL interneti kullanmaktayım. 4 Kasım 2021 pazartesi gunu adres değişikliği sebebiyle Superonline Online işlemler sayfasından adres değişikliği talebi oluşturdum ve yeni adresimi girdim. Ertesi gun beni arayan cağrı merkezi personeli adres teyidi yaparak taşınacağım yeni lokasyonda kablolu bağlantı icin yeterli altyapı olmadığı bu yuzden ADSL veya VDSL bağlantı şeklinde internet hizmeti alamayacağımı ancak Superbox kullanarak internet hizmeti kullanacağımı soyledi. Aksilik şu ki cep telefonumda Vodafone hat kullanıyorum ve yeni adresimde 3G bile cekmiyor. Bu yuzden Superbox ve Redbox gibi internet bağlantısına sıcak bakmıyorum. TurkNet'in reklamını gordum ve hemen altyapı sorgulayarak kullanabileceğim bağlantı turlerine baktım. FIBER100 adlı kampanyaya uygun olduğumu gorur gormez başvurdum. Aklıma takılan Superonline kablolu internet hizmeti alamazsın, sadece Superbox hizmeti alabilirsin derken TurkNet nasıl olur da bana kablolu bağlantı hizmeti alabileceğimi soyluyor? Bu sabah bina girişinde fiber girişli 48 port gigabit swich gordum. Acaba bu cihaz uzerinden mi internet bağlantım yapılacak? Bilgili arkadaşlar beni aydınlatabilirse sevinirim.
Şimdiden teşekkurler.