Az once TurkNet'ten olduğunu soyleyen birisi aradı ve dedi ki faturanız bu ay 118TL olacak ama eğer Digiturk aboneliği alırsanız faturanız 60TL olacak 39 TL'lik de Digiturk paketi alacaksınız dendi, benim de dalgın bir anımdaydı onayladım sonrasında TurkNet'in boyle bir merkezi olmadığı aklıma geldi :/. İnternetten baktım ve olayın dolandırıcılık olduğunu anladım Digiturk aradığında direkt reddettim anında kapattı telefonu. Sonrasında TurkNet'i ve Digiturk muşteri hizmetlerini arayıp sorun olur mu ve faturalandırma var mı diye sordum 2'si de yok dedi. Şu an gozukmuyor ama ileride sorun olur mu muşteri hizmetleri soyledi ama yaşamış birisi var mı daha once diye buraya sormak istedim.

Duzenleme: Ben bu konuyu yazarken bir daha aradılar anlamamış gibi davrandım ve aynı paketi bir daha bana sundu bende bir saniye diyordum ki anladı ve suratıma kapattı.
Duzenlemeyi yazarken de bir 850'li numara daha arayarak faturanın 60TL'ye guncellendiğini ama 39TL'lik pakette bir şey goremediğini soyledi bende olayları bağırarak anlattım ve kadın bir şey demediği icin kapattım.

Evet durum ne olur bana Digiturk ekstra paket uygular mı ya da arayan her kimse artık.