4 aylık TurkNet kullanıcısıyım, şuana kadar her hangi bir sıkıntı yaşamadım ve gayet memnunum. Web sitelerini ziyaret ettiğimde 99.90 TL olan fiyatı 139.90 TL şeklinde guncellenmiş. Hangi paket kullanılırsa kullanılsın tek fiyat gecerli olduğu icin diğer firmalarla arasında fiyat farkı hic azımsanacak kadar değil. Mesela 35 MBPS kullanmak isteyen birisi Netspeed'te 86, Millenicom'da 94.90 TL odeyecek ama TurkNet'te 139.90 TL odemek zorunda. Bu surecte TurkNet baya bir muşteri kaybedecek gibi duruyor.
Diğer İSS'leri kontrol ettiğimde şu anlık bir zam goremiyorum. Zam gelse bile bu kadar zam gelir mi? Bilmiyorum. TT'de bile 100 MBPS şuan 139 TL insanların burayı tercih etmesi icin pekte sebep kalmıyor. Tabi durumlarında farkındayım, her şeye zam geliyor falan filan. Buraya da gelmesi cok tuhaf bir durum değil. Benim TurkNet'e karşı bir tutumum yok ama boyle şeyleri de konuşmak tartışmak lazım.
Calışmalarımız, yatırımlarımız aynı TurkNet ailesi gibi her yıl katlanarak buyuyor. Yaptıklarımızla, değişmez denilenleri değiştirmeye devam ediyoruz!
Ancak, tum bunlarla birlikte maliyetlerimiz de artıyor. Yıllık enflasyon, yuksek kurlar ve dolayısıyla maliyet artışları fiyat değişikliği yapmamızı kacınılmaz hÂle getirdi. Hizmetlerimizi iyileştirmek ve surdurulebilir hÂle getirmek icin fiyat artışı kacınılmaz olsa da biz yine sizi duşunerek bu artışı en minimum miktarlarda yapmaya ozen gosterdik.
Yaptığımız fiyat değişikliği sonucunda haziran ayı itibarıyla hizmetimiz 139,90 TL olacak. Bu tarihe kadar siz mevcut fiyatınızdan kullanmaya devam edeceksiniz.
Birlikte Hep Daha İyiye Gidiyoruz!
Altyapınızın desteklediği maksimum fiber hızını tek fiyattan sunuyoruz. Bağımsız hız olcum platformları nPerf ve Speedtest verilerine gore Turkiye ’nin en hızlı interneti TurkNet oldu! Netflix ’e Haziran 2020 ’den bu yana, Steam ’e ise Eylul 2021 ’den bu yana en hızlı bağlantı TurkNet ’te! Son beş yılda en fazla Teknopark ’a altyapı sunan operator olduk. 2022 ’de TurkNet GigaFiber ’i 1 milyondan fazla haneye ulaştırmak icin calışmalarımız son hız devam ediyor.
İnternetin ozgurleştiren doğasına inanıyor ve bu hizmeti dunya kalitesinde, Turkiye ’nin dort bir yanına goturmek icin son hız calışıyoruz. Bize olan desteğiniz ve guveniniz icin teşekkur ederiz.Saygılarımızla,
TurkNet
Genişletmek icin tıkla...