Turk Telekom'da biten taahhudum yerine TurkNet'e gecme kararı vermiştik. Yalın internet başvuru yaptım fakat sonrasında TurkNet muşteri hizmetleri bizi arayıp hattımızda tanımlı bir ev telefonu olduğunu soyledi. (Turk Telekom bunu tabii ki bize soylememişti.) Haberimiz olmadığı icin sistemden bakıp size donuş yaparız dedik ama donuş yapamadan TurkNet adına bir kurye geldi ve yalın internet icin imza alıp gitti. Sonrasında yalın internet işlemini yapamayız iptal edip yeni bir sozleşme yollayacağız diyerek bize yeni yalın internet sozleşmesi yolladılar. Fakat bu sefer de 108 TL bağlantı ucreti talep ettiler. 10TL ekstra icin bizi mağdur ediyorlar. İşin garip kısmı bugun bağlantıyı yapan arkadaş yeni modem takıp gitti ve eski modemi ne yapacağım bilmiyorum ayrıca TurkNet sistemlerine girdiğimde adıma 2 adet kullanıcı numarası olduğunu goruyorum. Şimdi bizim bir evde 2 ayrı bağlantımız mı olacak? TurkNet ile bu konu hakkında hicbir şekilde iletişim kuramıyorum. Bu konuda bilgili olan varsa yardımcı olabilir mi?