Merhabalar,
2016 yılından beri evimde Turkcell Superonline interneti kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Cok sorun yaşamıyorum ortalama yılda 1 kere sorun falan yaşadım. Bir keresinde modemden yaşadığım sorun icin aynı gun icerisinde saat 22:00'da bile gelip sorunumu cozmuşlerdi. Servis kalitesi yuzunden yıllardır Superonline'da kaldım. Fakat uzun suredir evden calışıyorum ve evimdeki interneti hızını arttırmak istiyorum (mevcut internet 25 Mbps). TurkNet'in bolgemde direk altyapısı var mı bilmiyorum fakat internet sitelerinden baktığımda 100 Mbps download 8 Mbps upload verilmektedir diye gozukuyor. Benim burada ki sorunum, TurkNet alıp cok fazla şikayetci olan kişiler goruyorum. Aynı şekilde TurkNet alıp GigaFiber altyapısından yararlanan kişileri de goruyorum. Emin olmamakla birlikte TurkNet kendi altyapısı oturduğum bolgede bulunmamakta diye duşunuyorum. Bu sebeple TurkNet'e gecersem sorun yaşayan muşterilerden mi olacağım yoksa memnun kalanlardan mı olacağım bilemiyorum. Şu an Superonline paketimi 100 Mbps'ye taşımam icin 200 TL istiyor. TurkNet ise sabit fiyat 100 TL. Yaşadığım bolge İstanbul/Kucukcekmece, Halkalı/Atakent. yorumlarınızı bekliyorum ve belirttiğim lokasyona yakın bir bolgede TurkNet kullanıcısı var ise onun da yorumu benim icin cok faydalı olacaktır.
Şimdiden yorumda bulunan herkese de teşekkurler.
Herkese iyi forumlar, sağlıklı gunler.
Ek olarak oturduğum bolgeye Gigafiber gelip gelmeyeceğini nasıl oğrenebilirim?