Gecen hafta TurkNet'ten olduklarını soyleyen kişiler tarafından arandım bolgedeki interneti iyileştirdiklerini yeni pakete gecmemi soylediler yeni paket 130 TL idi kabul ettim bu pakete gecenlere ucretsiz Digiturk (Digiturk ile anlaşmaları olduğunu soylediler) uyeliğimiz de var dediler ben de onu da kabul ettim fakat interneti %30 oranında iyileştirdiklerini soyledi orada biraz şuphelendim cunku TurkNet'in altyapısı 1000MBPS oluyor ama yine de kabul ettim bu olay olalı yaklaşık bir hafta olmuştu ve bir şeyler olduğunu anladım az once Digiturk'u aradım TurkNet ile bir anlaşmaları olmadığını soylediler Digiturk uyeliğim daha başlamamıştı kurulum icin gelecekleredi onu iptal ettim ve kurtuldum. Burada sorun bu kişiler benim tum kişisel bilgilerimi nasıl biliyor adresim dahil acaba TurkNet'e bir hacklenme mi oldu da bilgiler calındı? Son olarak Online işlemlere giriş yapamıyorum galiba bilgilerim uzerinden şifreyi değiştirmişler şifremi de değiştiremiyorum. Muşteri hizmetleri zaten yok arıyorum birisine bağlanamıyorum bu mu yani hizmet kalitesi.
@TurkNet Destek Ali @TurkNet Destek Ayşegul @TurkNet Destek Tutku