Ben de onceden cekimserdim bazı konularda ozellikle ping konusunda coğu kişi yakınıyordu. Alt yapımdan kaynaklı herhangi bir değişim soz konusu olmadı. Onceki ping değerime yakın bir sonuc alıyorum. Bu konuyu acma sebebim bircok kişi Turk Telekom'dan TurkNet'e gecilir mi diye merak etmekte. Ben de kendi deneyimlerimi paylaşacağım.

İnternet uzerinden ya da telefondan başvuru sağlıyorsunuz. Sonra TurkNet mobil uygulamasına kimliğinizi arkalı onlu cekip yukluyorsunuz. 1-2 gun icerisinde kurye, kağıt imzalatmaya geliyor. Muşteri hizmetleri sizi tekrar arıyor sesli onay almak icin sonrasında başvuru işlemi tamamlanıyor.
Turk Telekom'dan gececekseniz TurkNet sizin yerinize Turk Telekom'daki aboneliğinizi sonlandırıyor. Halihazırda kullandığınız modem sizde kalıyor ve zimmeti TurkNet'e geciyor. Sonra modemin fişini cıkarıp takıyorsunuz kurulum tamamlanıyor.

Muşteri hizmetleri soylenenin aksine iyi calışıyor. Uygulamadan bircok kez iletişime gectim ve en gec 8 saat icerisinde donus sağlandı. Umarım ilerleyen donemlerde kotu anlamda değişmeler olmaz. Bir haftalık TurkNet kullanıcısıyım.
Onceki değerler:

Şimdiki değerler.

Bir de şunu eklemek isterim. Turk Telekom taahhudumun bittiği gun geciş işleminin başlamasını rica ettim ve tahud bittikten bir gun sonra geciş sağlandı.
Not: Turk Telekom taahhudunuzun bitmesine 6-7 gun kala geciş sağlayın. Evrak geldi gitti olayı ile tam denk geliyor.