2 senedir 35 Mbps paketi inişli cıkışlı bir şekilde, kopmalar, kesilmeler ile kullandım. Sebebi ise ankastredeki sorunmuş;
Ankastre ile kim ilgileniyor?
Turk Telekom
Altyapım değişmedikce TurkNet'ten daha iyi hizmet veren olmayacakmış;
Altyapı kime ait?
Turk Telekom
Ben ankastre ve bina ici tesisat kaynaklı sorundan dolayı 35 Mbps paketi 26 Mbps olarak kullanıyorsam; Turk Telekom'a binlerce dilekce de versem yine gelip o ankastreye bakmayacaklar. Cunku onların muşterisi değilim. Tesisatı yenilesem bir faydası olmayacak cunku ankastre arızalı, boşa masrafa gireceğim. Sen muşterine daha iyi hizmet vermek icin Turk Telekom'un yakasına yapışma, ben adama senin arızalı ankastren yuzunden duzgun hizmet veremiyorum deme; sonra ben başka operatore gecince orada bizden daha iyi hizmet alamayacaksın de.
Yani TurkNet kardeş Turkcell Superonline 100 Mbps fiber bağlattım; senin 26 Mbps'in ile 3 MB/s indirirken şimdi ise 11-12 MB/s ile indiriyorum. Hem de sana vereceğim ucretin 30 lira fazlası ile. Evet senin en guzel avantajın taahhut olmaması. Umarım Turk Telekom ile anlaşır 200 metre ileriden benim binaya da fiber cekersin de yine sana geciş yaparım.