Artisteer Programı İle Kendi Temanı Kendin Yap
Wordpress icin tema yapma siteleri vardı basit olarak kendi temamızı bu siteler sayesinde oluşturabiliyorduk
Artisteer ise cok gelişmiş bir tema yapma programı sadece
wordpress değil bir cok sistemi destekliyor
Wordpress-Drupal-Joomla-Html-Asp.net
İlk olarak programın standart default teması gorunuyor ust menu de bulunan secenekler ile tum değişiklikleti bu tema uzerinde yapabiliyorsunuz
Suggest Design bolumunde ki secenekler ile hazır şablonları kullanabiliyrsunuz aşağıda sadece bu bolumdeki butonlara tıklayarak oluşan tema hic bir ayarlama yapılmadı
Colors & Fonts bolumunde hazır renk font sitillerini kullanabilir değiştirebilirsiniz
Page Layout bolumunde temanızın ust header resim ve menu seceneklerini belirleniyor Columns menusunde temanın yan menu sidebar ozelliklerini secebiliyorsunuz sol sağ 1 sutun, 2 sutun, 3 sutun
ww
Menude ki diğer bolumlerde temanın tum ayarları yapılabiliyor arka plan şeffaflığı resim değişiklikleri buton şekilleri renkler yazı başlk sitilleri foter bolumunde ki linkler rss ikonları bir cok secenek bulunuyor
Son olarak ust menude Export butonuna tıklayıp temanızın php resim vb. dosyalarını oluşturup blogunuzda kullanım icin hazır hale getiriyorsunuz fazla soze gerek yok herşey gorsel olarak izlene biliyor değişiklikler geri alınabiliyor (ust menu undo redo) ayrıca internet explorer 6 uzerinde ki hataları onlemek icin extra sitil dosyası da (style.ie6.css) oluşturuyor temalarınız ie6 uzerinde hatasız gorunuyor
Download Link : http://hotfile.com/dl/65267282/2e58fc0/artist2.3.rar.html
Password : Yok
Googlede arama yaptım zarzor buldum ve sizlerle paylaşmak istedim
alıntıdır