15 yıldır kullanmış olduğum Superonline internetimin taahhudu bitti ve TurkNet'e geciş yaptım. Aslında TurkNet'e gecmek gibi bir niyetim yoktu surpriz gelişti diyebilirim. Ben Kablonet altyapısı ile 24/2 Superonline kullanıyordum ve artık yetersiz geliyordu araştırdığımda binamda Kablonet fiber altyapısı bulunduğunu ve 100/5 hizmet verebileceğini oğrendim taahhut biter bitmez iptal ettirip Kablonet başvurdum. Başvurduktan sonra akşam beni arayıp modem stoğu olmadığını ve 20 gun ile 6 ay arasında bir sure verdiler. Benim bu kadar bekleyecek vaktim yoktu fakat Kablonet gecmek istiyordum. İş boyle olunca bende Kablonet modem stoğu gelene kadar beni idare etmesi icin taahhutsuz bir ISS aramaya başladım ve aklıma ilk TurkNet geldi aradım goruştum ve 75 Mbps download 8 Mbps upload hızı verebileceklerini soylediler gercekten gunumuz şartlarında iyi bir değer. Kabul ettim ve 6 gun icerisinde evime interneti bağladılar. İlk olarak 35/6 olarak acılan internetim benim başvurum ile birlikte 75 Mbps yukseldi ilk ay deneme sureci olduğu icin ucretsiz 2. ay da onların hediyesi olarak ucretsiz. Fakat modem vermiyorlar siz kendiniz bulmanız lazım benim evde Huawei HG658 V2 modemim vardı bağlantıyı onunla yaptırdım. Şu anki durumu ise gayet guzel sorunsuz bir internet erişimi alabiliyorum ping değerlerim ise Kablonet oranla cok daha iyi taahhut ettikleri hızın tamamını verebiliyorlar diyebilirim Turk Telekom altyapısı uzerinden 95 TL olması ve taahhutsuz olması da ayrı bir guzellik. Durum boyle olunca Kablonet başvurumu iptal edip ev ici kablolamamı CAT7 ile modemimi de ZyXEL 8623 T-50 b ile değiştirdim şu an de gayet memnum herhangi bir kopma vs. gibi bir şey yaşamadım eğer TurkNet'e gecmeyi duşunen arkadaşlar var ise umarım yardımcı olabilmişimdir sormak istediğin bir şey var ise cevaplamaya calışırım son olarak da bir şey eklemek istiyorum evet muşteri hizmetleri yok onun yerine Online işlemlerden kayıt bırakıyorsunuz ve mesai saatleri icerisinde size donuş sağlıyorlar ben ilk başta biraz endişelenmiştim bu durumdan fakat gayet hızlı donuş sağlıyorlar.

Dosya Ekleri Turknet 75.jpg 37,7 KB · Goruntuleme: 42

InkedSuperonlin_LI.jpg 40,8 KB · Goruntuleme: 42