Evet arkadaşlar bugun sizlere ilk 3 gunluk TurkNet deneyimimi aktaracağım. Oncelikle geciş işlemleri ile başlamak istiyorum. Geciş işlemleri acısından benim telefona donemem dolayısıyla bir gunluk bir aksaklık yaşandı ama onun haricinde hızlı ve sorunsuzdu ancak sonrasında sorunlar, sıkıntılar baş gostermeye başladı ve hala devam etmekte. Oncelikle interneti almadan once ne hız alırım testinde 100Mbps alabileceğim yazıyordu ancak şu an en fazla 35-37Mbps'yi gorebildim. Ayrıca dun 4 defa, bugun de 2 defa internet kesintisi yaşadım. Dosya indirmeyi denediğim de ise 4 GB'lik bir dosyayı bile indiremeden ağ hatası ile karşılaştım. Zaten en fazla 1.7Mb/S indirme hızı gorebildim ve gercekten hayal kırıklığına uğradım. Onun dışında ise muşteri temsilcileri ilgi ve alaka acısından başarılı ancak şu an iletmeme rağmen elle tutulur performans artışı ya da herhangi bir bağlantı cozumu bulamadım. Umarım sorunlarım giderilir ve guzel bir şekilde TurkNet kullanmaya devam edebilirim. Cunku firmadan gercekten umutluyum. Ancak 4 GB'lik bir dosya bile indirememek gercekten cok uzucu oldu.