Dun akşam TurkNet'e geciş talebi verdim ve bu sabah beni 0216 ile başlayan numaralar aramaya başladı.
Daha once de TurkNet kullanırken 2019-20 civarı da bu numaralar arıyorlardı. (aynı numaralar değil benzer numaralar) Digiturk cart curt sacmalıyorlardi. Her neyse dediğim gibi TurkNet'e geciş talebini verdim ve bugun iki ayrı numara tarafından arandım. İki numara da benim kişisel bilgilerime Isim, soy isim, adresim, hangi paketi ve hizmeti aldığım bilgilerine sahiplerdi.
TurkNet'ten aradığını soyleyince, resmi konuşunca ben de konuştum ve devam ettim tabii bana sahte bir kurye randevusu ayarladı. Cuma gunu ekibimiz gelir dedi. Yani TurkNet'in kurulum surecine aşinalar. Sonrasında dedi BTK zamlarindan etkilenmemek ve Digiturk hizmetine artı TurkNet hizmetinizi 1 yıl sabit 99 TL sabit fiyattan kullanmak icin size ozel bir kampanyamız mevcut onay verirseniz sizi bu pakete gecirelim dedi. Tabii ki o anda TurkNet'in Digiturk vs satmadigini bildiğim icin hanfendiye sevgi sozcuklerim ile telefonu kapattım. Her neyse ben olaya hakimim dolandırılmadim fakat dalgın veya olayı bilmeyen birisi cok kolay onay verebilirdi. Elemanlar harbiden calışmış bu işe. Sonrasında başka bir numara tekrar aradı 30 dakika once falan bu sefer bir erkek vardı ona da birkac sevgi sozcuğu ilettim ve dolandirici olduklarını yuzlerine karşı soyledim ve telefonu yuzume kapattı. Tekrar aradım ama beni engellemişti . @TurkNet Destek Ali @TurkNet Destek Ayşegul @TurkNet Destek Tutku
Şimdi akıllara doğal olarak iki şık geliyor
Ya TurkNet olarak sizde devasa bir acık var artık site kaynaklıdır ya da başka bir şey kaynaklıdır bilinmez var ki benim her turlu bilgime erişmiş bu insanlar. Ya da TurkNet desteğe ticket attığım numara ile hukuki surecte olduklarını soylediler. Dolandirici olduklarını soylediler ki zaten biliyorum. Olayı araştırdım ve 6 aydır bu sorunun devam ettiğini gordum. Dediğiniz gibi hukuki bir surec devam ediyorsa ustune dusmenizi ve sureci sıkılaştırmanızı oneririm. Bu artık markanıza leke surdurebilecek seviyede bir olay. Şoyle de gorsel ekleyeyim.

Ortadaki numara aradı ve yarın musait olup olmadığımı sordu kurye icin başka bir şey demedi bu sanırım TurkNet'in kendi numarasiydi yani umarım oyledir onu da araştıracağım birazdan. Yarına randevu verdi kuryeye. Diğer iki numara bahsettiğim dolandirici numaralar.