Merhaba evimde kullandığım Turk Telekom internetimin taahhudu bitmek uzere bu durumda bende 2 yıl aradan sonra tekrar internet firmalarını ve paketlerini incelemeye başladım. Tavsiye istemeden once alt yapımın 50Mbps kadar desteklendiğini oğrendim ve araştırmaya başladım. Fiyatlar ve sunulan paketler o kadar sacma bir hal almış ki konu acmak zorunda kaldım. Tıkandığım noktadan bahsedecek olursam, bircok firma cok yuksek fiyatlara 8-16Mbps arası internet sağlıyor fakat bu hızlar benim kesinlikle işime yaramaz. En azından bir 25Mbps internet almam gerekiyor ve kesinlikle kotasız olması gerekiyor.
Firmaları araştırırken TurkNet firmasında takılı kaldım. Vadettikleri şeyler gercekten muazzam alt yapımın desteklediği kadar interneti bana ortalama altı bir fiyata sunuyor, taahhut gerekmediğinden bahsediyor ve ucretsiz kurulum yapıyor. Bu paketin bu kadar iyi olması ve şirketin fiziksel şubesinin olmaması beni buyuk bir şupheye duşurdu. Forum ve sozluklerde yazılanları okuduğumda kullanıcıların yarısının bu firmaya lanet ettiğini yarısının da en iyi firma olarak bahsettiğini gordum ve bu durumda beni iyice işin icinden cıkılmaz bir hale soktu. Daha once bu firmayı uzun sure deneyimleyen ve artılarını eksilerini aktarabilecek birini arıyorum. Yardımlarınız icin şimdiden teşekkurler.