Merhaba,
diyelim ki ben bu hizmetten yararlanmak istiyorum. Peşin veya taksitle odedim. Bu durumda benim elimde bununla ilgili ne evrağı olacak? Nasıl abone olurken sozleşme evraklarını veriyorsunuz, bu kampanyanın da evraklarını istiyorum.
Sonucta sozunuzden donen firma sizsiniz. 1 ay sonra biz gene bu işi beceremedik bu kampanya şu şekilde değişti der iseniz ne olacak? Benim bunu nasıl mahkemeye ispatlama şansım olacak? Elimde evrak yok. "İnternet hızınız 100 Mbps idi fakat bunu biz 25 Mbps'e cektik." Kime, nasıl ve nereye şikayet edeceğim? Bakın istediğiniz zaman iptal edersiniz diyorsunuz ama daha oncede yazdım. Acın okuyunuz. Cekirge gibi oradan oraya uğraşmak istemiyorum.
TurkNet'in fiyat politikası nedir? Son olarak bir sorum var. Şimdi siz taahhut istemiyorsunuz. Gayet guzel. Yaşadığımız bu donemde taahhut muşteriyi koruyor. Yani ben farklı bir firma ile sozleşme imzalasam 2 sene aynı fiyatı odeyeceğimi biliyorum. Taahhut vermekten nefret eden biriyim bu arada ama dediğim gibi yaşadığımız bu...
www.technopat.net
Beyfendi sitemizde kampanyamıza katıldığınız sozleşme bilgileri yazıyor. Yazıyor yazmasına da o sizin siteniz. Nasıl 2023 Haziran'a kadar zam yok yazısını kaldırdıysanız, bunu da kaldırabilir veya değiştirebilirsiniz. Dediğim gibi guveniniz beş paralık oldu.
Sonuc olarak; halk tabiriyle "Karanca Duası" gibi yazılan yazıların dokumanını istiyorum.
@TurkNet Destek Ali @TurkNet Destek Ayşegul @TurkNet Destek Tutku