Merhaba sevgili dostlar. Bu yazım kimseyi fikrinden caydırmak icin yazılmamıştır. Sadece yaşadığım deneyimi anlatıyorum ki siz de bilgilenin ve TurkNet kullanmayı duşunuyorsanız kararınızı ona gore verin. Oncelikle belirtmeliyim ki eğer bir problem yaşamazsanız ADSL/VDSL olarak kulllanabileceğiniz en uygun ve en hızlı internet budur. Ben de TurkNet'i sectiğim icin kendimle gurur duyarken yaklaşık bir 10 gun once işin gercek yuzuyle karşılaşmak zorunda kaldım.

Bir akşam durduk yere internetim kesildi ve arıza kaydı oluşturdum. Turk Telekom altyapısıyla ilgili olduğunu duşunup cok uzerinde durmadım. Diğer gun oğlen saatlerinde internet bağlantım tekrar sağlandı. Ve işte her şey bundan sonra başladı. Saatte bir internetim kopmaya başladı. Her seferinde sakince arıza kaydı oluşturdum ve sorunumun cozulmesini bekledim. Şimdiden soyleyeyim farklı modemle de denedim sorunum modem kaynaklı değil. Her seferinde birkac saat sonrasında TurkNet tarafından internet bağlantımın son 24 saatte kopmadığına ve sorunumun cozulduğune dair otomatik mesajlar aldım. Bu şekilde yaklaşık 10 kaydım falan bulunuyor sanırım.

En sonunda bunların sorunu cozemeyeciğini anlayarak kendilerini BTK'ye şikayet ettim. Kopma sorunum duzeldi duzelmesine ancak şikayet ettikten kısa bir sure sonra 35 Mbps olması gereken hızım 3Mbps'ye kadar duştu ve şimdi de bunun icin arıza kayıtlarıma otomatik mesajlar gelmekte. Yani benim anlamadığım adresime Turk Telekom ekibi yonlendirip kontrol ettirmek bu kadar zor mu? Eğer interneti bakkaldan alsaydım eminim daha kaliteli bir teknik destek alabilirdim. Eğer aranızda almayı duşunenler varsa her şeyi goz onunde bulundursun. Gunlerdir uğraşmama rağmen henuz bir insan evladıyla iletişim kurabilmiş değilim.