Sevgili arkadaşlar. Ceşitli site satış konularımdan bana ulaşan bazı arkadaşların site kurma konusunda sıkıntıları vardı ve ben de wordpress konusunda biraz olsun uzmanlaşmış olarak goruyordum kendimi.Bu arkadaşlara site yapmaya başladım.Hatta oyle ki site yaptığım doktorun sitesini goren diğer doktorlar da geldi bana site yaptırdılar. site dediğim sıfırdan kodlama falan değil. Wordpress scripti bilenleriniz bilirler. ben bu scripti aldım kişinin isteğine ogre uygun bir tema koydum gerekli seo calışmalarını yapıp kişiye siteyi nasıl kullanacağını anlattım. daha sonra siteye belli aralıklarla konu girdik ve site kısa sure icerisinde anahtar kelimelerimizde ilk sayfalara doğru yukselmeye başladı.
Ben bu işlem icin astronomik fiyatlar istemiyorum. cok buyuk şeyler de vaadetmiyorum.
bir adet sitem olsun kullanmasını da oğreneyim.karmaşık olmasın basit olsun ustelik turkce paneli olsun diyorsanız benimle iletişim kurunuz.
sadece wordpress sistemi uzerine site kuruyorum.isteyene forum da kuruyorum ayrıca domain ve hostu nereden alacağınızı da oğretiyorum .puf noktalarını gosteriyorum.
ucretlendirmeye gelecek olursak
sadece site kurulumu uygun tema secimi ve belli başlı eklentilerle seo ayarları icin aldığımız ucret sadece 50 tl
bunun yanında belli konularda 100 adet rewrite( başkası tarafından yazılmış makalelerin yeniden yazılması işlemi) makale icin 100 tl
ayrıca cok cetin rekabeti olmayan kelimelerde ilk sayfaya getirme garantisi 300 tl ile hizmet vermekteyim.
iletişim icin : [email protected] a mail atabilirsiniz.